Tavle

Kanal 5 viser i øjeblikket det italienske etabeløb Giro d’Italia. I Giro-studiet, der sendes før og efter etaperne (nogen gange stilles der også om til studiet under etaperne), kan man opleve en ung mand ved navn Bastian Emil som fast gæst.

Bastian Emil Goldschmidt er forfatter og musiker (under navnet Grand Prix) og mere end almindelig interesseret i cykelsport. Det ligger lige for at sammenligne Bastian Emil med forfatter og filmmand Jørgen Leth. De har i hvert fald den samme tilgang til cykelsportens mytiske kvaliteter.

Velklædt ung mand på besøg hos Eurosport. Bastian Emil Goldschmidt har en bog på vej om cykelsport med titlen Fremad. Fremad udkommer til foråret.

Se også
The Horror 13 (Det tabte paradis / Satan – den faldne engel – bringer COVID-19 ned på jorden / replik til Gustave Dore)

ANNONSE