Kopierede/fra hoften

Foto Facebook

Undertegnede er blevet offer for racismebeskyldninger fra folketingsmedlemmet Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

“Du er racist. Og det er modbydeligt,” lyder det fra Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Beskyldningerne affyres af den 42-årige løsgænger på det sociale medie Twitter.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille mener, at han egenhændigt kan udstede racismedomme over politiske modstandere efter forgodtbefindende.

Det er under al kritik, at nationalsindede debattører og politikere skal udskammes for racisme, fordi de ikke deler holdninger med en tidligere økonomi- og indenrigsminister.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille har vejret morgenluft efter den seneste tids ophedede racismedebat i medierne. Den islamofile fløj i det politiske spektrum mener, at alle, der ikke falder på knæ for islams lovideologi, er racister, der forskelsbehandler på baggrund af hudfarve.

Intet kunne være mere forkert. Islam har intet med hudfarve og etnicitet at gøre.

Det er kun få dage siden, at Simon Emil Ammitzbøll-Bille gik på de sociale medier og kaldte medlemmerne af ungdomsbevægelsen Generation Identitær for racister.

Den politiske rendestensdebat har nået et nyt lavpunkt. Der er intet racistisk i kritik af islam.

28 procent af den danske befolkning har erklæret sig parat til at sende muslimer ud af Danmark. Det viser en meningsmåling fra efteråret 2019.

Er alle de danskere racister i Simon Emil Ammitzbøll-Billes øjne?

Simon Emil Ammitzbøll-Bille hader alle, der ikke omfavner muslimer, fordi muslimer udgør en stor del af hans mulighed for at blive i danske politik. Den koleriske politiker har tidligere gjort politiske tjeneste hos blandt andet Det Radikale Venstre og Liberal Alliance.

I dag håber den politiske løsgænger at blive genvalgt via sit eget nyskabte og islamvenlige parti Fremad.

ANNONSE