Nyt

 

En transseksuel prostitueret tiltrækker sig mange forskellige typer mennesker og nogle af dem med uløste konflikter. Det gør tjenesten risikabel. Foto: Privat

Emilia (20), som blev fundet dræbt i et vandhul nær hendes bolig i Tollarp i Skåne tirsdag, var transseksuel mand og juridisk og biologisk fortsat mand. Alligevel kalder politiet hende for “kvinde”.

Politiet siger, de gør det efter henstilling fra de efterladte.

Det er Nya Tider som kan oplyse om at Emilia i virkeligheden hed Emil Lundberg.  I august fik hun silikonebryster, men var ellers mand. Hun solgte sex på nettet og oplyser der om sit mandlige køn, så kunderne ikke skulle blive overrasket.

Selv kaldte Emilia sig for “shemale escort in Malmø”

Emilia forsvandt 22. november og eftersøgningen startede umiddelbart derefter. Man troede, hun var blevet bortført. Men efter en uge tog eftersøgningen en anden retning. Politiet fandt hende i et vandhul ikke langt fra boligen. En jævnaldrende er pågrebet mistænkt for drab.

ANNONSE

I sina pressmeddelanden har Emilia Lundberg konsekvent kallats för ”kvinna” i polisens pressmeddelanden. I själva verket var Emilia transsexuell och född som pojke med namnet Emil. Senast i augusti i år genomförde han en plastikoperation där han fick bröstinplantat. I övrigt hade han inte genomgått någon annan könskorrigerande kirurgisk behandling.

Ewa-Gun Westford, pressetalsperson hos politiet tror at man er gået ud ud fra den oprindelige anmeldelse fra de pårørende, og der omtales Emilia som kvinde.

Der bliver forvirring når politiet ikke kan betegne et offer med det rigtige juridiske køn.

Foto; Privat

Emilies transkønnethed er en væsentlig del af “tilfældet”. Politiet indrømmer at det er følsomt: “Det her er jo et tilfælde som er, ehh, på mange måder følsomt. Om vi så anvender det ene eller andet køn, synes jeg ikke er vigtigt.”

Talskvinden modsiger sig selv. Det er følsomt og derfor er det selvsagt vigtigt om man siger sandheden eller forsøger at skjule den.

Emilia solgte sex på nettet – hvor hun skriver at hun var “med på det meste” – og hvor penis nævnes, så kunderne ikke skulle være i tvivl om hvad de købte.

Gennem indlæg på sin Facebook-side kunne man følge Emilias successive forandring af udseendet fra mand til kvinde sammen med et større antal billeder med seksuelle positioner. Men bagom facaden af både uskyldige og vovede indlæg fandtes en mørkere baggrund, som vidnede om en besværet ung mand, hvis kønsdysfori satte sine spor.

På ett flertal olika sidor på nätet utannonserade Emilia sina sexuella tjänster för sexköpare som ville komma till Tollarp och han reste även själv till andra städer för att sälja sex. Han skrev på en av dessa att han sålde ”sex, camsex, och nakenbilder, är både aktiv och passiv och öppen för det mesta. Pris diskuteras…” På en annan gick den transsexuella mannen in på fler detaljer om de sexuella tjänsterna han sålde, men som vi väljer att inte återge här.

Foto: Privat

 

Mördade Emilia Lundberg var prostituerad man

ANNONSE