Nyt

Danskerne betaler milliarder af kroner i medielicens hvert år, og i dag kvitterede Radio4 for danskernes betalingsvillighed.

Den stod i den grad på integration og multikultur i æteren, da den storsmilende iranske radiovært Ali Aminali havde inviteret en afghansk kvinde, der tidligere har været en del af den islamitiske organisation Hizb ut-Tahrir, i studiet. Afghanske Khaterah Parwani er født i Kabul, men hun har bosat sig i det skatteyderfinansierede velfærdssamfund Danmark, der er bygget op gennem generationer af hårdtarbejdende danskere.

Studievært Ali Aminali, der er født i Shiraz i Iran, havde også inviteret en ung sunni-muslimsk mand fra Somalia i studiet. Somalieren ville tale om sin hudfarve:

“Da jeg voksede op betød min hudfarve/etnicitet meget for mig,” lød det fra den somaliske mand.

Dagens emne i licensradioen var, hvorvidt det er positivt eller negativt, at ikke-vestlige unge først og fremmest identificerer sig som for eksempel ‘brune‘, ‘arabere‘ eller ‘muslimer’.

Et spørgsmål, der burde ligge lige til højrefoden, men som man kan bruge lang tid på at debattere, hvis man selv er indvandrer.

Der er multikulti-radio for alle pengene, når den Aarhus-baserede Radio4 ruller sig ud. Danskerne betaler i omegnen af 100 millioner kroner hvert år til den mangfoldige licenskanal, hvor man kan være sikker på, at danskere er de eneste, der ikke får taletid.

Se også
Somalisk viceborgmester fra Aalborg kræver mere magt; vil bestemme, hvem, der bliver lukket ind i byen

ANNONSE