Nyt

Meget peger på, at danske myndigheder har løsladt en berygtet islamist, der er internationalt efterlyst af Interpol.

Lørdag blev den kvindelige islamist, Leisan Galimova, anholdt i Københavns Lufthavn. Det oplyser islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir.
Leisan Galimova er medlem af Hizb ut-Tahrir, der kategoriseres som en terrororganisation i blandt andet Rusland. Derfor er der en international efterlysning af den kvindelige islamist hos de internationale politimyndigheder.
Hizb ut-Tahrir er en international organisation, der kæmper for udbredelsen af en islamisk stat – også med væbnet magt. Samtidig arbejder islamisterne for at indføre sharialoven og de medfølgende steningsdrab på kvinder.
Leisan Galimova var angiveligt på vej til København for at besøge nogle bekendte, da lufthavnspolitiet tilbageholdt den efterlyste kvinde.
Det fik islamisterne hos Hizb ut-Tahrir til at starte en internetkampagne sent lørdag eftermiddag, der skulle presse de danske myndigheder til at løslade den rabiate islamist.
“Vi kræver, at de danske myndigheder OMGÅENDE løslader Leisan Galimova,” lød Hizb ut-Tahrirs krav til det danske politi.
Mange muslimer i Danmark bakkede op om Hizb ut-Tahrirs krav. For lige meget, hvor radikaliserede muslimer er, så bakker såkaldt ‘moderate’ muslimer deres trosfæller op.
Det muslimske pres virkede. Efter kort tid løslader dansk politi Leisan Galimova.
Hizb ut-Tahrir oplyser, at Leisan Galimova har permanent opholdstilladelse i Sverige og har opnået asyl som politisk flygtning fra Rusland. Selvom oplysningerne kommer fra islamistbevægelsen, så virker det plausibelt, at det islamvenlige Sverige huser den rabiate islamist og kategoriserer hende som ‘politisk flygtning’.
Det er mere overraskende, at dansk politi adlyder de svenske myndigheder og løslader en efterlyst muslim fra Hizb ut-Tahrir.
Leisan Galimova – også kendt under navnet Laysan Galimov – lever angiveligt i Stockholm med sin muslimske ægtemand og børn. Ifølge Hizb ut-Tahrir har den kvindelige islamist opnået permanent beskyttelse og politisk asyl i Sverige.
På et familiefoto af Leisan Galimova, ægtemanden og tre børn kan man se, at sønnerne og manden er klædt i normalt sommertøj. Familiens datter er derimod iklædt shariatørklæde og dækkende kjole – ligesom sin efterlyste mor.
De danske myndigheder har mørkelagt både anholdelsen og løsladelsen af Leisan Galimova. Dansk politi har ikke forklaret, hvorfor det har løsladt en internationalt efterlyst islamist.
Det danske shariapoliti har slået til igen.

Se også
Abdel Aziz Mahmoud degraderer DR-krænkeren Mads Aagaard Danielsen fra ‘bedste ven’ til ‘tidligere kollega’

ANNONSE

Mest læst