Nyt

Multikulturen og de åbne grænser har dødelige konsekvenser. James Furlong er en af tre personer, der lørdag aften mister livet ved et terrorangreb i England, da den libyske terrorist Khairi Saadallah går amok i en blodrus og stikker tilfældige personer ned i en park i Reading.

Terrorofferet James Furlong var skolelærer og leder af afdelingen for historie, regering og politik på The Holt School i Wokingham. Den afholdte lærers kollegaer og elever beskriver ham som ‘den bedste’, ‘en gentleman’ og ‘inspirerende’ i nogle hjerteskærende hilsner i forbindelse med terrorangrebet.

Politikernes kyniske valg koster dyrt for vestens hårdtprøvede befolkninger.

James Furlong har undervist sine elever for sidste gang.

Mere om terrorangrebet i Reading her

Se også
Coranovirus (juni 2020)

ANNONSE