Nyt

 

 

Tucker er i en klasse for sig når det gælder om at holde fingeren på pulsen i dagens Amerika. Han henviser til statistisk som siger at Black Lives Matter nu er mere populær end både Demokrater og Republikanere. Hvad er sket? Det er ikke længe siden BLM blev associeret med politihad og vold. Nogen har gjort en stor indsats for at skaffe BLM indflydelse.

Ingen tør nu modsætte sig BLM. Tucker giver nogle skræmmende eksempler på lærere/rektorer som vover at sige at alle mennesker er lige meget værd og får sparket.
Tucker understreger: USA blev grundlagt på overbevisningen om at alle mennesker er lige meget værd. Nu får man sparket for at sige det offentlig.
Hvad er det, der foregår? Det er dette som skræmmer Tucker: At ingen helt kan følge med i det, der sker.
BLM har offentliggjort en kravliste: Kernefamilien skal opløses, skæve parkonstellationer vil blive tilladt. Der skal udbetales erstatninger til sorte og alle sorte har krav på en anstændig årsløn.
Det er sorte, der vil få en privilegeret status. Dette er det modsatte af fremskridt, det er begyndelsen på racemodsætninger og øget polarisering.

ANNONSE

Mest læst

EU vil afvikle Europa