Kommentar

Faktum er, at de danske medier er imod den pressefrihed, de lever af. Men de siger det ikke ligeud. I stedet taler de om det “yderst til højre”. Yderst til højre betyder den moralske ret til censur og dermed har man legitimeret afskaffelsen af  ytringsfrihed.

Det, Tucker afslører om opinionens terror i USA, hører hjemme i Sovjetunionen. Norge og Danmark er i samme båd. Jeg sad fredag ​​aften og så TV2s Øivind Bogen fortælle om Elon Musks ledelse af Twitter. Ifølge Bogen er Musk ved at ødelægge Twitter. Han tvinger folk til at arbejde lange dage, og vil gerne bringe Twitter på et spor, der stemmer overens med hans eget ståsted, som er “langt ude på højrefløjen”.

Enhver, der følger med, ved, at dette er løgn. Musk er en libertarianer om noget. Han inviterede netop Jordan Peterson tilbage til Twitter. Det ser ud til, at et flertal af brugerne ønsker, at Trump også kommer tilbage, og det skete i nat efter en “folkeafstemning på Twitter”. Det er det, der udløser panik til venstre. Det bliver synlig at de taber når det er fair play.

ANNONSE

Faktum er, at de danske medier er imod den pressefrihed, de lever af. Men de siger det ikke ligeud. I stedet kalder de det “yderste højre”. Yderste højre er et andet ord for ytringsfrihed.

Hvis venstrefløjen skal være i stand til at foretage dette trick igen og igen, er de nødt til at blive ved med at tilføje nye eksempler. Nu er det Musk, de vil ødelægge. I USA ødelægger de mennesker og virksomheder dagligt ligesom i det gamle Sovjetunionen.

Tucker har lavet et timelangt interview med grundlæggeren af ​​et computerspilsfirma. Efter at Roe vs. Wade, højesteretsdommen fra 1973, der fastslog retten til fri abort i samtlige amerikanske stater, blev omgjort, vovede han at sige offentligt, at han var pro-life. Så nedkalder han en bandbulle over sit og selskabets hoved, værre end nogen pave kunne gøre. Medier og aktivister går efter struben, de forsøger at ødelægge offeret som menneske. Grundlæggeren siger, at han tænkte på at begå selvmord.

Cancel culture er et alt for svagt ord for, hvad der sker i USA. Social terrorisme er mere dækkende.

David Chapelle er en komiker, der turde rose J.K. Rawling for at sige, at køn var et biologisk faktum. For det blev han udsat for en ubarmhjertig kampagne.

Fra demonstrationen mod David Chapelle uden for Netflix-hovedkvarteret i oktober 2021. 

Der er mange sådanne figurer blandt transaktivisterne, og de vinder ikke ligefrem befolkningen, men de har myndighederne og George Soros-industrien bag sig. Ingen tør røre dem.

Myndighederne er enten i defensiven eller på de radikales side.

Tucker åbner med en komiker, Josh Denny, som måtte aflyse et show i Rutherford, New Jersey, da Antifa gik amok på Twitter og efterlod udlejerne med kolde fødder. Denne komiker har haft fire aflysninger på lige så mange uger. Forfatteren Ann Coulter havde for nylig en forelæsning på sit alma mater, Cornell University, forstyrret af brølende aktivister, der råbte: Dine ord er vold.

Var det ikke det, vi hørte efter den 22. juli massakre på Utøya? At ord kan være vold. Hvor vi blev introduceret til ordet tankehandling. Norge var en ”early adopter”, tidligt ude, men har ikke været i stand til at følge med udviklingen i USA. Men vi er kommunistiske nok til, at medierne ikke vil fortælle, hvad der foregår.

Skulle revolutionen fra oven lykkes i USA, vil det også være enden på demokratierne i Europa.

Demokraterne har bygget en alliance, der tilmed har en voldelig spydspids: BLM og Antifa.

Antifa er beskyttet. De kan gøre, som de vil. Der sker ikke noget med dem. De er demokraternes stormtropper, deres SA.

Politiet og borgmesteren i denne lille by Rutherford foregav at have afværget en voldelig konfrontation, da mødet med Josh Denny blev aflyst. Han var problemet, ikke dem, der truede med vold.

At de uhindret kan bruge Twitter til at skræmme, er der ingen i de danske medier, der lægger mærke til, travle som de har med at knuse Musk.

Tucker snuser sig frem til, hvor hunden er begravet: Uden censur og kontrol mister venstrefløjen magten. Den er fuldstændig afhængig af kontrol og denne kontrol bliver mere og mere totalitær. Et stort medie som Twitter kan ikke blive åbent, så trævler deres magt op. De er blevet så totalitære, at de ikke kan tåle, at samtalen løber frit.

Det bliver også deres død. Men der er ingen der vover at sige, hvor lang og hård kampen bliver.

De bruger metoder taget direkte ud af den kommunistiske kogebog: Censur, kontrol og personlig ødelæggelse. Hvis de får muligheden, vil de stramme deres greb. Retsstaten er allerede stærkt svækket, og der afsiges politiske domme.

Hvad FBI-afhopperen Steve Friend kunne afsløre er, at processen er straffen. Når FBI trækker op foran private hjem med en flåde af biler, rambukke og maskingeværer, er det ikke, fordi de mener, at familiefaderen er farlig. Det er for at skræmme livet af forældrene og børnene og kredsen omkring dem. Det er for at vise sin magt.

Det er i den socialdemokratiske og den øvrige socialistiske tradition, at friheden ikke har haft en særlig høj status. Det ser vi nu, hvor ytringsfriheden på de sociale og trykte medier og den private ejendomsret med minkene, svækkes, og statens magt vokser. Men vi ser i øjeblikket ikke samme intensitet som i USA.

Medierne nøjes med at køre propaganda, de skræmmer folk med Trump og Musk.

Det er slemt nok.

Men man forbereder sig også på, at der skal gennemføres en permanent kampagne mod højreekstremister og måske rydde dem af vejen, hvis de bliver farlige nok.

ANNONSE