Kommentar

Robert Byrd var tidligere leder for Ku Klux Klan. Han er erklæret racist. Byrd bestemte sig for at gå ind i politik og blev senator fra Vest-Virginia. Den plads havde han i årtier og han blev venner med ledende Demokrater. De har hyldet ham efter tur: Clinton, Hillary, Biden. Back in 2010, when North Carolina Senator – and lifelong Democrat – Robert Byrd died, Hillary Clinton couldn’t speak more highly of the Ku Klux Klan leader. In fact, she called the Klansman her “mentor.”

Tucker Carlson viser to Demokratiske senatorer, Tammy Duckworth og Mazie Horono , som offentlig siger, at Biden fremover kun må udnævne mennesker med den rigtige hudfarve, dvs. ikke-hvide. De synes han har været alt for “bleg”. I fremtiden skal kun mennesker som er ikke-hvide nomineres til stillinger. Tucker kalder dette hvad det er: Racisme.

Racisme har fået en blåstempling i dagens Amerika og folk tør ikke protestere. Det har konsekvenser.

Norske medier rapporterer ikke hvad som sker i USA. De har bundet sig til George Floyd-masten.

Denne udvikling har pågået længe. Floyds død blev brugt som katalysator som accelererede den: Demokraterne slap BLM og Antifa løs. Det blev tilladt at bruge politisk vold. Vi forstår bedre nu, hvor skæbnesvangert dette var. Den vrede som burde ramme BLM og Antifa blev kanaliseret over mod Trump og hans tilhængere. 6. januar gav dem anledning til at gå amok mod hele den konservative græsrodsbevægelse. Hekseprocesserne fik et nationalt omfang.

ANNONSE

I alt dette er det medierne som fyrer stemningen op: Demokrater og medier hidser hinanden op. Hvid nationalisme og hvid racisme er gengangere så man skulle tro USA var vendt tilbage til Sydstaterne i 50-erne. Og folk finder sig i det. Tilsyneladende.

Sommeren 2020 var det kun få Republikanere som støttede Trump mod hoben.

Nu er det samme tilfældet med racismen. Ingen Republikanere tør stå op mod den racistiske hob. ¨Tucker dokumenterer at det ikke er noget enkeltstående tilfælde med de to senatorer: Han citerer fra the Nation, hvor en sort Yale-uddannet siger, at en fordel ved covid er, at han slipper for at møde hvide mennesker.

Racismen har en historik i det Demokratiske parti. Demokraterne er racisternes parti. Det får du ikke at vide af danske medier eller politikere. I deres optik er Demokraterne de gode. Det er ren historieforfalskning: Demokraterne forsvarede slaveriet. Det var slaveejernes parti. Selv da borgerretsbevægelsen vandt frem, og Senatet vedtog ”Civil Rights Act” i 1964, stemte en tredjedel af Demokraterne imod.

En av dem som har vært med at belyse Demokraternes mørke fortid er Dinesh d’Souza. Han har påpeget at præsident Woodrow Wilson var en af dem, der fremmede Ku Klux Klan.

Med den nye hyldest af racisme mod hvide er cirklen sluttet: Demokraterne er åbenlyst blevet et racistisk parti igen. Men det skumle denne gang er at folk ikke tør protestere. Det sørger medierne og Big Tech og lærerforeningerne for. Lærere har vært med til at drive kampagner mod forældre som organiserer sig mod at børnene skal lære kritisk raceteori.

Undervisningen i kritisk raseteori minder om Stalins hadkampagner mod kulakker og klassefjender. Børnene blev lært op til at angive sine forældre. Dagens USA er på vej derhen.

Det findes ingen grænser. Se Hillary hylde Byrd ved hans død:

 

 

ANNONSE