Kommentar

Demokraterne har mistet kontakten med Middle America. Rapperen Cordi B laver videoer/sange med tekster som ikke kan citeres på TV. Men Joe Biden hyggesnakker med hende i et interview. Det virker helt bevidstløst. Det signaliserer at porno er helt OK for dagens Demokrater. BLM vil have opløst kernefamilien. Demokraterne går ind for abort til og med 9. måned. 

Medierne koger over af begejstring over Demokraternes konvent. Det er ikke så rart. Det er dem, der er producenter og adressaten. I processen afslører de at de lever i deres egen verden. Det, at de tror på den med en sådan overbevisning, gør at de er på vej mod deres livs nederlag.

Demokraterne har spændt buen for hårdt: De tror de har fanget Trump og hans vælgere i en knibtangsmanøvre: Vold i gaderne og Covid skal skræmme folk til lydighed, til at længes efter en forløsning, som kun Demokraterne kan tilbyde: Michelle Obama blev rost til skyerne, ikke bare af anti-Trump-medierne. Også Fox News-ankerfolk som Bret Baier og Dana Perino synes hun var autentisk og imponerende.

ANNONSE

Men det synes Tucker Carlson ikke. Tucker var nådesløs. Michelle er arrogant, hyklerisk og fra sin overlegne position er hun fræk nok til at bruge sorte som ofre for politiets brutalitet. Michelle snakker om empati, som hun siger, er helt fraværende i Det Hvide Hus. Selv sidder hun i sit 14 værelses hus i Marthas Vineyard til 11 millioner dollar og hun snakker om at sorte er ofre og efterlyser retfærdighed, alt mens der florerer videoer på sociale medier som viser sorte som slår hvide bevidstløse.

Manden, som sparkede den hvide fyr ned i Portland fik tirsdag et navn:

Portland Police Bureau er på jagt efter Marquise Love, der også går under navnet “Keese Love” for hans påståede involvering i det onde overfald, der blev fanget på video og cirkuleret på sociale medier.

Demokraterne og anti-Trump-medierne forstår ikke kraften i de sociale medier, når de tror de kan ignorere en sådan historie og fortsætte med at hylde Black Lives Matter. Efter talerne på konventet underholdt musikere til et bagtæppe, hvor der stod Black Lives Matter. Demokraterne mærker ikke at stemningen er vendt.

Det gør New Yorks guvernør Andrew Cuomo heller ikke, som præsterede at sige at Covid-bølgen i metropolen var som at bestige et bjerg, og nu var de ovre på den anden side. Det var “Beautiful”, sagde Cuomo.

At Cuomo turde tage pandemien op, siger noget om at Demokraterne har forladt virkelighedens verden. Alle som har fulgt med ved at Cuomo er ansvarlig for en af de mest katastrofale afgørelser under pandemien: Han bestemte at Covidsyge skulle indlogeres på byens sygehjem. Det var at bede om en katastrofe. Mindst 5.500 og måske så mange som 11.000 døde som følge af denne beslutning. Men det er ikke trængt ind hos Demokraterne. De er hovne og rakker bare ned på præsidenten.

Wall Street har indhentet hele nedgangen siden pandemien slog bunden ud af markedet:

S&P 500-indekset på Wall Street klatrede tirsdag til sit højeste niveau nogensinde og har udvisket de store tab som coronapandemien har påført markedet.

Siden slutningen af marts er indekset steget 51,5 procent og dermed udvisket faldet på 34 procent fra februar til marts, på kortere tid end en baby behøver til at lære sig at kravle, som AP beskriver det.

Radioens morgensending forstod ingenting. Dette var naturstridigt. USA oplever jo en voldsom arbejdsløshed, sagde studieværten. Eksperten, som morgensendingen havde kaldt ind, havde heller ingen fuldgod forklaring: Vedkommende troede det var forhåbninger om en vaccine som drev markedet. Den mest nærliggende forklaring: At markedet tror på Trump, er utænkelig og unævnelig i dagens NRK.

Danske medier er lige så væk som Demokraterne og anti-Trump-medierne.

 

 

ANNONSE