Kommentar

“Jeg er ikke ked af, at en fascist døde i aften,” sagde kvinden på Antifa-samlingen i Portland søndag aften. Sådanne videoer bugner på Twitter, men medierne viser dem ikke. De vil bevare det billede, de har kontrol over.

Man skulle tro, at Lenin var rejst fra graven og førte propagandakrigen mod demokrati. Bolsjevikkerne opfandt agitprop – agitation og propaganda – al kommunikation skulle være baseret på deres ideologi og fokuseret på at maksimere indflydelse. Over tid vil modtagerne ikke forstå, at de bliver hjernevasket. De vil miste af syne, at de lever i et ideologiseret univers.

Demokraterne har sammen med stærke monetære interesser og bureaukrati ført en krig mod Trump-administrationen siden 2016. Forud for valget i 2020 gik de uden for politik og tyede til vold. Man behøver ikke sige, at de opfandt volden, men man kan med 100 procent sikkerhed sige, at de ikke har gjort noget for at stoppe den. Tværtimod har de kaldt protesterne fredelige, selv hvor bymidterne er blevet revet ned.

ANNONSE

Anti-Trump medierne har ikke vist billeder af plyndring og vold. De skjuler det.

Selv nu hvor folk bliver dræbt, kører de propaganda: Hvis nogen bruger vold mod BLM / Antifa, er de pr. Definition Trump-tilhængere. Kyle Rittenhouse, der skød to personer i Kenosha tirsdag, blev straks kaldt en Trump-tilhænger. Virkeligheden er mere kompleks: Rittenhouse var bevæbnet for at bevogte ejendom. Men medierne er ikke interesseret i fakta.

Covid og George Floyd-protesterne har begge været seismiske begivenheder, som medierne og venstrefløjen kunne bruge til at løfte samfundet fra dets hængsler. Det er en klassisk bolsjevikisk kuppetaktik.

Det utrolige er, at Demokrater, den akademiske verden og Corporate America støtter en sådan politik.

Det er denne bevidste strategi fra top til bund, der får fornuftige, erfarne mennesker til at tale om borgerkrig.

Der har altid været enkelte hændelser, og de udløser ikke en krig. Men politiske drab i en sammenhæng, hvor et parti har en stor, socialt revolutionerende dagsorden, gør vold til noget helt andet.

Vi har derfor brug for tid til at fordøje hvad der sker og reflektere over, hvordan vi står over for løgnen. Systematisk løgn er noget helt andet end en tilfældig løgn.

Dette er den forfærdelige lektion i det 20. århundrede: De totalitære systemer for kommunisme og nazisme blev bygget på en ideologi, der brugte totale løgne. Alt var en løgn.

Dette er, hvad vi lærer at kende fra vores egen erfaring. Vi, der blev født i midten af ​​forrige århundrede, lærte meget om kommunisme bare ved at vokse op under den kolde krig. Nazismen lå som en stor mørk og ufattelig skygge med sin sadisme. For mange overskyggede nazismen en forståelse af, at kommunisme er lige så ødelæggende for samfundet.

Venstresiden i Norden har aldrig ønsket at erkende dette, og forsvaret af kommunismen er blevet inkluderet i uddannelse og medier. Dette skyldes, at min generation, 68’erne, faldt for radikal social kritik baseret på marxisme. Vi forstod ikke, at vi omfavnede en ideologi, der væltede traditionel autoritet og erstattede den med en autoritær utopi, der kun kunne føre til despotisme.

I dag er marxismen tilbage i fuld fart, men du hører ikke de norske medier tale om marxisme eller kommunisme. De er en del af bevægelsen og ønsker ikke at fokusere på deres egen dagsorden.

Den består af halve sandheder og løgne, der gør det umuligt at diskutere og samtale. Når alt er en løgn, er det svært at diskutere noget.

Centeret for denne revolution er De Forenede Stater. Oplyste mennesker har længe påpeget, at venstrefløjen gør nøjagtigt, hvad det beskylder andre for. Det kaldes projektion.

Over tid vil projektion gøre noget for dit hoved.

Når en Antifa BLM-aktivist skyder en Trump-tilhænger, er det Trumps skyld. NTB, Norges svar på Ritzau, følger op som på nøgleord og leverer nutidens propagandaversion:

Manden dræbt i Portland var Trump-tilhænger

NTB-AP
Manden, der blev dræbt lørdag i Portland, var medlem af den højreorienterede gruppe Patriot Prayer, som ofte har været i konflikt med demonstranter i byen.

Medierne kan kun vælge at kalde nogen for en “højreorienteret radikal”, og således siges det hele. Ingen dokumentation er påkrævet. Ordet er selvforklarende. Sådan fungerer totalitære stater: Du lærer dig, hvem der er samfundets fjende.

Det er lederen af ​​Patriot Prayer i nabolandet Washington, Joey Gibson, der siger, at manden var tilhænger af gruppen og en god ven af ​​ham.

Manden blev fundet skudt i Portland, Oregon efter at en søjle på 2.500 tilhængere af præsident Donald Trump i 600 biler havde været i byen og i konflikt med Black Lives Matter-demonstranter.

Det er ikke klart, om drabet er relateret til sammenstødene mellem Trumps tilhængere og demonstranter i Portlands centrum.

Ja, det var meget klart på dette tidspunkt, at der var en sådan forbindelse.

– Jeg kan ikke sige meget nu. Alt hvad jeg kan gøre er at bekræfte, at han var en god ven og tilhænger af Patriot Prayer, sagde Gibson i en sms til nyhedsbureauet AP.

Bed folk om at tilmelde sig
Politiet har anmodet om videoer, fotos og øjenvidneberetninger af mordet, der fandt sted sent lørdag aften, cirka et kvarter efter Trump-søjlen havde forladt byen.

Her får du indtryk af, at der ikke er nogen dokumentation: Der er masser af videoer af, hvad der skete, da Trump-søjlen kørte ind i Portland. Der er videoer af, hvordan BLM / Antifa hilste mordet velkommen, da de modtog nyheden.

En fotograf for AP siger, at han hørte tre skud og så, at livreddende førstehjælp blev udført på offeret, der syntes at være en hvid mand med en hue med påskriften Patriot Prayer.

Portland, der ligger i det nordvestlige USA, har oplevet næsten kontinuerlige protester siden mordet på afroamerikaneren George Floyd i Minneapolis for over tre måneder siden. Mange af dem er havnet i hærværk og vold, og politiet har arresteret hundreder af mennesker.

Anonyme agenter arresteret
Tidligere i sommer sendte myndigheder i Washington føderale agenter til byen, der uden identifikation på deres uniformer og i civile biler arresterede demonstranter, i modsætning til hvad de lokale myndigheder ønskede.

Dette er en blanding af hel og en halv løgn: Alt føderalt politi bar kendetegn. Bilerne var civile for ikke at blive knust af aktivisterne. Borgmester Ted Wheeler har altid været på aktivisternes side, selv når de har truet ham. Dette er definitionen på en revolution: Den lokale myndighed – en Demokrat – støtter aktivister, der natt efter natt angriber byens retsbygning.

I sin tale på den republikanske nationale konference torsdag kritiserede præsident Donald Trump Portland for at være en liberal og voldelig by og sagde, at han ville sikre, at der igen er fred og orden i USA, hvis han genvalges.

Søndag tweetede Trump en række kritikpunkter af Portlands borgmester Ted Wheeler, der beskyldte Patriot Prayer-manden for Wheelers død. En tweet syntes også at være en invitation til folk om at komme ind i byen, mens Wheeler afholder en pressekonference senere søndag.

“Store patrioter,” twitrede Trump, da han delte videoer af tilhængere, der kørte ind i Portland.

Det var tredje lørdag i træk, at Trumps tilhængere kom til byen. Bilkortegen kørte ind i byens centrum, lige som en planlagt Black Lives Matter-demonstration var ved at begynde. Flere demonstranter forsøgte at stoppe dem ved at stå på gaden og blokere broer.

Spændt atmosfære

Videoer fra siden viser slagsmål, og at Trumps tilhængere skyder paintballs og bruger en type peberspray mod deres modstandere, som igen kaster genstande mod kortegen.

Demonstranter fra Black Lives Matter-bevægelsen har gentagne gange angrebet politi og føderale bygninger. Nogle af dem kræver nedskæringer i finansieringen til politiet, mens byens borgmester og andre grupper inden for det afroamerikanske samfund fordømmer volden og siger, at den virker imod dets formål.

Tidligere lørdag erklærede politiet i byen situationen som et “oprør”, efter at flere brande blev startet uden for kontorerne til politiforeningen.

Artiklen ignorerer at Portland er centrum for Antifa, og at volden har været systematisk og vedholdende. Afslørende oplysninger, som at politiet erklærer uroen for oprørsk – kommer ude af  sin sammenhæng. Det er BLM og Antifa, der prøver at brænde politikerne indeni, men at sige det eksplicit vil ødelægge bagvaskelsen af Trump-tilhængere. Konklusionen gives på forhånd: De skal have ansvaret. Det er patrioterne, der provokerer.

På siden af ​​Prayer Patriots har leder Joey Gibson skrevet:

Patriot Prayer handler om at bekæmpe korruption, stor regering og tyranni ved hjælp af Gud til styrke og kærlighedens kraft. JOEY GIBSON.

Efter at Joe Bishop blev dræbt. Bemærk: Efter! forsøgte BLM / Antifa  at få tag i Joey Gibson. Se denne video. Her ser du brutaliteten, og hvordan den er eskaleret i de sidste tre måneder.

 

Antifa-BLM er blevet selvtægts-retfærdighed. De, der hævder, at Trump er en tyran, er selv tyranner. Men det ved du aldrig fra vores medier.

Hvad der sker, forbløffer og skræmmer også amerikanerne. De kæmper også for at forstå. Se funktionen med Michael Anton i Tucker fra 22.34. Anton er en Washington-side. Han siger, at hvis 2016 handlede om frihed, så handler 2020 om civilisation. Hvis Biden skulle vinde, ville USA stå over for barbarisme.

Er det overhovedet muligt at forstå, at valget har en så skæbnesvanger karakter ved at læse de nordiske medier?

 

 

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid