Kommentar

Tucker talte i aftes om kvaliteten af ​​de mennesker, Biden omgiver sig med. Han er en senil gammel mand, som man skulle tro ville være omgivet af smarte, polerede mennesker, men det modsatte er sandt: Hans pressesekretær er en katastrofe. Det samme gælder hans vicepræsident, som snart ikke har nogen ansatte tilbage,

Tucker henvendte sig til forsvarschef Mark Milley, som for nylig har beordret, at forsvaret skal stoppe med at bruge personlige pronominer baseret på køn: Han/hun. Det faktum, at sådanne ordrer udsendes, vidner om, at woke-vanviddet er en realitet, der i dag styrer Biden-regimet.

Demokraterne, slaveejernes parti, er gået 360 grader og er endt med racisme igen. Med had til “hvide” og had til Amerika.

Tucker blev trøstet ved tanken om, hvor dumme disse lakajer er. De siger, at grænsen er sikker, selvom alle ved, at den er åben. I dette system vil Chicagos borgmester Cori Lightfoot blive en af cheferne. Hun, der nægter at lade sig interviewe af en hvid reporter, støtter defund the police og øger sin egen bodyguard. Lightfoot sagde, at hendes by ville byde alle illegale velkommen. Da Texas sendte nogle buslæs op ad bakke, fik fløjten en anden lyd. Det var et resultat af, ja, netop: Racisme.

ANNONSE

Biden-regimet og demokraterne har et skær af karneval, der bliver til en sort messe.

Den, der ledede Bidens tale i Pennsylvania, ved ikke meget om historien. Det lignede opførelsen af ​​en tale i Tyskland i trediverne. Samme rød farve, samme belysning. og to soldater som sorte skygger mod de røde.

Den, der ikke får med sig regien, forstår heller ikke, hvad der bliver sagt. Amerikanerne gør det i kraft af indånding.

Men de danske medier har mistet deres orienteringsevner. De er på samme side som Biden, men man fornemmer ubeslutsomhed og nølen.

I Sverige går dagens Biden direkte hjem. Det svenske superego er helt på linje med Biden og Sossarna ser nazister ved højlys dag. Det gør medierne også. Det skræmmende ved de svenske medier er, at de ser ud til at have mistet evnen til at adskille virkelighed fra fantasi. De er klar til hvad som helst.

Det gælder også for Biden og demokraterne. Sort bliver hvidt, løgne bliver til sandhed.

Det skræmmende er, at Biden meddelte, at USA er ved et vendepunkt: Nu skal staten træde til for at redde demokratiet.

Amerikanerne forstår, hvad det betyder. Det betyder “mere 6. januar”, flere fængslede, flere skueprocesser, flere aflytninger og overvågning, flere offentlige anholdelser og flere afbrudte karrierer. Demokraterne er stolte over, at de udelukker MAGA-folk fra yderligere karriere. De tror, ​​de har moralsk ret.

Dette er den samme ret, som fascister og kommunister følte, at de måtte tilsidesætte demokratiet. De sad med både definitionsmagten og statens magtmidler.

Vi ved, hvordan det går, og hvad der så er muligt.

Biden-regimet hælder brændstof ind i en konflikt, hvor lige mange på begge sider – 69 procent i begge partier – siger, at de er bekymrede for demokratiets fremtid.

I denne situation siger Biden, at et parti – Trump-republikanerne – er fjender af staten.

Det er 74 millioner mennesker.

Sådan taler den store “forener”.

ANNONSE