Kopierede/fra hoften

Collage: PolitiFact, 24. april 2020: In Context: What Donald Trump said about disinfectant…

Mand død efter på Trumps opfordring at have indtaget akvarium-rengøringsmiddel, skrev medierne for nogle uger siden. Hustruen efterforskes nu for mord, skriver The Sun. Begge er registrerede Demokrater.

Klorokin-historien er død, og denne uger er Trump dum og ond fordi han med DR’s ord ‘foreslår at injicere amerikanerne med rensemiddel’. Det er ligeledes usandt. Hvis medierne ikke kan rapportere objektivt om konkrete citater, hvorfor skulle man så tro på dem, når de analyserer og perspektiverer?

‘Donald Trump foreslår at injicere amerikanerne med rensemiddel og lys’ (DR, 24. april 2020)

The briefing transcript shows that Trump did not say people should inject themselves with bleach or alcohol to treat the coronavirus. He was asking officials on the White House coronavirus task force whether they could be used in potential cures.” (PolitiFact, 24. april 2020)

ANNONSE