Nyt

trump.supporter.california

Flere hundrede protesterende havde samlet seg udenfor arenaen hvor Donald Trump holdt møde torsdag. En del av dem var meget aggressive og gik løs på Trump-tilhengerne da de skulle hjem.

Billedet af en blødende Trump-supporter fortæller at modstanderne er ved at blive desperate. De ser at Trump sandsynligvis blir kandidat og vender sig mod vold. Det vil selvfølgelig skade deres sag og øge Trumps popularitet. Amerikanerne bryder sig ikke om at nogle forsøger at påvirke prosessen med vold.

For nogle uger siden var mediernes fokus på Trump og supporternes “take no shit” holdning. Medierne forsøgte at piske op en stemning mod Trumps kontante holdning der mennesker der forsøgte at ødelægge hans møder. Det lykkedes ikke.

ANNONSE

Allerede den gang var det tegn til at demonstrantene ville bruge vold, som da en person hoppet opp på podiet bag Trump og ville ta mikrofonen fra ham.

Nu er volden blevet tydeligere. Det er streg i regningen for Stop Trump-kampanjen.

Det er symptomatisk hvor forståelsesfuld CNNs journalist er overfor demonstrantene. De hevder det er Trumps hate speech som får dem til at bruge vold. Han skal også ha skylden for at de er voldelige. Det her rapporterer CNN uden modforestillinger.

Several scuffles broke out between Trump supporters who were leaving the rally and people in the streets who accused them of being racists. One Trump supporter was visibly bloodied after being punched in the face.

Several people damaged a police car, smashing its back window before jumping on it and kicking its doors. As a crowd formed around the car, police officers in tactical and riot gear moved into action, forming a perimeter around the crowd before forcing the demonstrators to move down the road.

While some demonstrators shouted insults and slurs at police officers, others focused on delivering a message of protest against the Republican front-runner’s rhetoric.
Several protesters told CNN they were demonstrating against Trump’s rhetoric on illegal immigration. Some were seen carrying Mexican flags as they marched in the street. Other demonstrators shouted insults and slurs at police officers.
Rojelio Banuelos, a 26-year-old student, carried a sign that read, “Liberation not deportation.”
“I’m against Trump’s nativist and nationalistic agenda, which divides people and is very hateful of the other,” he said.
While Banuelos simply marched through the streets, he called the property damage and anger some demonstrators expressed Friday night “the symptom of hate speech” and said he did not believe any individuals were taking advantage of the protest.
Katie Brazer, a 26-year-old community organizer who marched alongside Banuelos, agreed.
“I think people are tired of these messages of hate,” she said.
http://edition.cnn.com/2016/04/29/politics/donald-trump-california-protest/

 

 

ANNONSE

5 svar til “Demonstranterne mod Trump bliver voldelige”

 1. Nordboer siger:

  “I think people are tired of these messages of hate,” she said.
  Well, jeg er trøtt av voldlige venstreekstremister og deres medløpere i alle typer media. I USA får man det man fortjener til slutt som regel. I motsetning til i Norge der man slipper unna med det meste hvis man “er trygt forankret på venstresiden” som det heter. Jeg gremmes.

  • Agurken siger:

   Er man trygt forankret på venstresiden slipper en unna med det meste.
   Ja slik har det vært i hele etterkrigstiden i Norge.

 2. Glennie Sørensen siger:

  Det er helt det samme vi ser herhjemme, og har set i årevis, dem på den yderste, såkaldte anti-voldlige og rumlige venstrefløj, smadrer alt og alle, der ikke har de samme holdninger som dem selv, og imens kværner LØGNEPRESSEN om hvor voldlige højrefløjen er, mens man fremstiller voldspersonerne fra venstrefløjen som ofre for højrefløjen…

 3. Agurken siger:

  Helt sikkert Trumps skyld, han genererer dette med sitt blotte nærvær…………
  Selv her i Norden er enkelte av oss et “problem” for eliten, og jeg gruer meg til løsningene på vår blotte eksistens.

 4. […] i USA, hvor demonstranter forsøgte at storme et hotel, hvor Donald Trump ville tale – en stunt, der snarere styrker end svækker Trumps chancer for at tage den sidste, afgørende luns af […]