Nyt

Jeg har tidligere blogget om et drabsforsøg, der fandt sted i Kolding sidste år. En af mine tidligere kollegaer (afghansk oprindelse) stak sin danske eks-kæreste med en kniv i ‘mave, hals, ryg og nakke’, hvorefter han smed hende ud af vinduet fra andensalshøjde. Deres fælles søn var i lejligheden, da det skete. Hun overlevede lige akkurat, og i dag faldt der så dom: Syv år i fængsel. Sulaiman Mizan ankede til frifindelse, og fastholdt at ‘Louise Thagaard selv havde påført sig skaderne’. Flere detaljer i JyskeVestkysten – 38-årig skal syv år i fængsel efter drabsforsøg på sin ekskæreste: Derfor blev han dømt (kræver login).

“Afstumpet. Utroværdig. Særdeles groft. Det var nogle af ordene, som Peter Hageman Christensen gav Sulaiman Mizan med på vejen, da han torsdag blev idømt syv års fængsel for at forsøge at dræbe sin ekskæreste Louise Thagaard. …

Den 38-årige, der er født i Afghanistan og kom til Danmark i 1996, blev af en enig domsmandsret dømt for at have forsøgt at dræbe sin ekskæreste Louise Thagaard den 2. september sidste år i Louise Thagaards lejlighed på Skovvejen i Kolding.

Han blev fundet skyldig i at stikke Louise Thagaard flere gange i halsen, nakken, ryggen, låret og den ene ene lillefinger, hvorefter han smed hende ud gennem et vinduet, så hun styrtede over seks meter ned på et fliseunderlag. Louise Thagaards store halsvene i venstre side af halsen blev skåret over under drabsforsøget, mens hun også pådrog sig en hjernekvæstelse, en blødning mellem hjernens bløde hinder, hendes lunger klappede sammen og hun fik flere brud på bækkenet.”

ANNONSE