Nyt

CNNs Jake Tapper og Wolf Blitzer forsøger at presse maksimalt ud af Trumps åbenmundethed. Men de prøver så hårdt at deres agenda bliver lidt for tydelig.

Trump-hadende medier forsøger febrilsk at lægge 50.000 corona-døde ved Trumps fødder. Torsdag tænkte han højt og sagde noget som faldt skævt ud. Det er alt hvad medierne behøver for at gå amok.

Donald Trump gjorde kort proces ved den daglige pressebriefing om epidemien fredag og forlod rummet uden at tage imod spørgsmål. Journalisterne gik amok og CNN’s Wolf Blitzer kaldte Trump en fej hund.

Reporterne råbte spørgsmål efter præsidenten. Trump viste, at han har et våben de ikke kan gøre noget ved: Han kan lade være med at tage imod spørgsmål. Dermed får de ingen story.

ANNONSE

Anti-Trump-medierne har overgået hinanden i afsky og fordømmelse siden Trump torsdag gjorde det han af og til gør: Han tænker højt. Men dele af pressen er ikke med på løjerne. De venter tvært imod på at få noget de kan hugge kløerne i. Det kan være en skødesløs bemærkning, som de kan rive ud af sin sammenhæng og fremstille som det passer dem.

Temaet var desinficering og rensning af omgivelserne med desinficerende midler, man kan købe i almindelige butikker. -Måske vi en dag kan komme derhen at vi også kan rense os selv indvending, sagde Trump og opfordrede lægerne til at forske i muligheden.

Det var en klumpet kommentar, ”off-the-cuff”, ud af ærmet, men heller ikke mere.

Men medierne udlagde det som at Trump anbefaler folk at drikke eller tage klorin eller salmiak.

Fabrikken, som producerer de desinficerende midler, udsendte en advarsel til folk om ikke at bruge deres produkter på nogen anden måde end anført. Det gav overskrifter med vind i sejlene.

Men medier som CNN begår en fejl: De blæser sagerne op og forsøger at koble det til antallet af døde. Målet har hele tiden været at vise, at Trump ikke tog coronaen alvorligt og at 50.000 døde dermed kan lægges ved præsidentens fødder.

Problemet er bare at de Trump-hadende medier selv latterliggjorde hans indrejseforbud og ikke selv tog virusset alvorlig. Det er let at påvise. I tillæg har de forsvaret Kina.

For det tredje bruger de de døde mod Trump. Det kan folk ikke lide. Det er at misbruge lidelse:

Jake Tapper, CNN, said, “The death toll in the United States this afternoon now reaching what was once an unthinkable number. More than 50,000 people in the United States lost to coronavirus. To put this in perspective, at this hour a month ago, that number was 646 dead. Health experts caution the actual death toll assuredly much higher than 50,000. Exactly two months ago, President Trump tweeted, quote, ‘The coronavirus is very much under control in the USA.’ We can clearly now see that was not the case then, and it is not the case now amid this horrific death toll.” (..)

Tapper concluded, “What’s more important than Lysol-gate itself is what this all suggests about the president’s ability to handle this crisis, which has now killed more than 50,000 people in the United States.”

Det er let at se hvor euroæiske medier får sine ”talking points” fra. CNN, MSNBC prøver at klæbe de døde til Trump. Men de prøver for hårdt.

Der dør 600.000 mennesker af kræft i USA hvert år.

De Trump-hadende medier og politikerne ønsker at holde USA nedlukket for at svække Trump. De blæser på om økonomien går ad H til.  De ved, at hvis USA starter op igen før sommeren, vil økonomien efter alle sandsynlighed gå så det suser til efteråret. Så vil Trump opnå genvalg.

Medier som CNN vil ikke overleve fire år mere med Trump.

 

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte