Nyt

Socialdemokraterne lagde torsdag en reklamevideo på Twitter, der har vakt vrede i Twitterland. Umiddelbart en velproduceret dansk udgave af en amerikansk video, men hvor der i den originale video er repræsentanter for flere etniciteter, så foregår Socialdemokraternes i en håndboldhal og ta-da… alle børne er hvide.

Kommentarerne er fantastiske, og stilner ikke af blot fordi kampagnechefen forklarer, at der kom afbud på opdagedagen, og en MF’er fortæller at partiet ‘havde inviteret åbent og bredt på en skole. Der kom dem, der kom’. Anden sosse beretter tørt, at der skam var ‘en pige af tyrkisk afstamning’ med under kampagnens lancering.

Kampagnechef Anders Bak forklarer den manglende mangfoldighed, Twitter, 2. januar 2020

 

Kommentarer

“… deltagerne alt for homogene … viser ik Danmark” (Stine Bosse)

“… helt renset for børn med anden etnisk baggrund. Det for dumt i 2020….” (Kristian Madsen)

“Mega afslørende for hvordan S og deres pr-folk ser verden…” (Karen Melchior)

“Ja, altså så længe de er etnisk danske. Men I det mindste toner I rent flag i forhold til jeres fremmedhad.”(Anders Hooge)

“… bedre propaganda er ikke set siden 1939” (Lars Hartvig)

“Det er satme en ommer. Rendyrket White supremacy. Føj! (Allan Vinje)

“Fedt at I er stoppet med at lade som om I går op i andre børn end de hvide” (Slythertwink)

“Det er her er simpelthen så pinligt!! Hvis de meldte afbud, skulle I selvfølgelig havde aflyst (og derefter tænkt lidt over hvad der kunne ligge i deres afbud) – men jeg er sikker på, at deres afbud passede jer perfekt, da videoen nu er langtmere virkelighedsnær ift.jerespolitik” (Linda Hosseini)

“Lige før optagelsen: ‘Hvis du er brun i huden, tag hjem med dig. I andre kommer her hen til midterlinjen.’” (Klaus Silberbauer)

“Savner en 2. generationsdansker, som givetvis ville stå bagerst i køen og have de dårligste vilkår. Men det ville selvfølgelig ikke spille ind i jeres leverpostejsretorik, hvor ‘de’ er de onde der skal overvåges, og ‘vi’ skal acceptere ‘hvad der skal til’…” (Martin)

“Vi er altid på de hvide børns hold.” (Andrea Balogh)

“… skyder jer selv i foden ved at det kun er etniske hvide danskere i demonstrationen. Jo I kan undskylde jer med at AEBD unge meldte afbud. I skyder jer selv endnu mere i foden hvis I ikke reflekterer over hvorfor” (OneWomanChaos-Lady S)

“Altid på børnenes hold…. så længe de er hvide….. ville sikkert virke i et monokulturelt samfund. Eller i de amerikanske sydstater anno 1930.” (Jens Rasmussen)

ANNONSE