Kommentar

I den forstand, at udfaldet af den amerikanske magt- og kulturkamp også afgør vores skæbne. Det ved den danske magtelite udmærket, og derfor fylder de amerikanske nyheder mere end nogensinde før.

Hvis Den Dybe Stat falder i USA, følger den danske og europæiske magtelite med i faldet.

I medierne og blandt politikerne er der ingen hjælp at hente. Vi må selv finde ud af det.

I den forbindelse har jeg her til morgen skrevet til at par venner, som har været hjælpsomme med at viderebringe nyheder og analyser, som er tabu i dansk presse:

“Det eneste, vi ved om samtidshistorien, er, at vi ved meget lidt om dens drivende kræfter og deres motiver. Jo, en ting mere: Vi ved, at den historie, vi får præsenteret af medierne og Den Dybe Stat, har meget lidt med virkeligheden at gøre. Nok er dog kommet frem til, at vi må afvise deres forklaringer, I en sådan situation er der fare for, at vi forfalder til vilde spekulationer, som er nemme at skyde ned. Lad os holde os til de ubestridelige kendsgerninger. De er alt nok.”

Et forbillede kunne være de almindelige amerikanere, der har modstået overklassens beskyldninger om, at de er viljeløse redskaber for onde russere.

Hver anden indsatte er fremmed

Fængslerne har problemer, siger Fængselsforbundet. Hvad skal de gøre?

De skal selvfølgelig henvende sig til Christiansborg, som har vundet denne multikulturelle sejr, og som har en god plan på torsdag.

Oops, der er torsdag.

De små fugle er sultne

Jeg ved ikke, om det er tørken, men jeg har aldrig set så mange flokkes om den mad. som jeg har lagt ud. Ofte fire ad gangen, mens en snes andre afventer deres tur.

ANNONSE

Jeg kan genkende gråspurve, men ved ikke hvem de andre er. De er gule, grønne, blå, hvide og brune.

Alle er velkomne. De spiser mig ud af huset, men hvad kan mennesker ellers bruges til?

ANNONSE