Nyt

Hvem styrer USA? Russiagate afslørede en korruption og politisering af CIA, FBI og hele sikkerhedsapparatet. Så kom en voldsom censur og annullering af konservative på sociale medier, Amazon, betalingsplatforme som Paypal og endda banker. Da Twitter greb ind og blokerede vælgerne i at lære om Hunters bærbare computer før valget i 2020, blev en anden grænse overskredet.

Det var det andet valg, hvor sikkerhedsstaten greb ind for at påvirke valget. Det kom frem, at Twitter og Facebook var blevet “besøgt” af FBI-agenter, som advarede dem om, at russisk desinformation var i vente. Disse oplysninger forklarer hvorfor skepsisen ude blandt folk over for valgresultatet var så stor, som den var. Den danske offentlighed er bleve tdesorienteret, fordi den ikke er blevet informeret om dette.

James Baker, foto: Twitter

Da FBIs chefjurist, James Baker, forlod sin stilling og efter en kort overgang endte i samme stilling på Twitter, skulle det have fortalt omverdenen, at de sociale medier og sikkerhedsstaten vokser sammen. At Baker åbenlyst indtog denne holdning var en demonstration af dens magt.

ANNONSE

Det var Baker, der sørgede for, at Hunters bærbare computer ikke blev kendt af vælgerne. Hans kolleger i e-tjenesterne udgav en helsidesannonce i New York Times, hvor de sagde, at de også mente, at det var russisk desinformation. FBI vidste, at det var en bevidst løgn. De sad på den bærbare computer.

Dette er korruption på et nyt niveau. Det er sikkerhedsstaten, der føles så magtfuld, at den kan tilsidesætte valgresultatet. Konklusionen er åbenlys, at det også var dem, der besluttede, at Biden skulle vinde.

De tre timer lange pause under optællingen var for vælgerne, det samme som skuddet i Dallas i 1963: De tror ikke længere på, at det, der foregår, er, hvad det ser ud til at være.

Disse mistanker er blevet bekræftet med Twitter-filerne, som viste, at ikke kun FBI og andre statslige agenturer, Other Government Agencies, OGA, instruerede Twitter om, hvad de skulle slette, og hvem der skulle forbydes. Det Hvide Hus havde også ønskesedler og forvandlede covid-oplysningerne til en farce. Det Hvide Hus sagde på åben mikrofon – Jan Psaki, som nu har sit eget show på MSNBC  – at der var fire eller fem personer, der kørte desinformationen på sociale medier. Det var et spørgsmål om at luge dem ud. En af dem var tidligere New York Times-journalist Alex Berenson. Han blev lempet ud. Berenson har siden vundet en retssag mod Twitter med påstand om uretfærdig forbud.

Twitter-filerne viste, at censuren og annulleringsordrerne ikke kun kom udefra. Den dybe stat har placeret sine egne folk i sociale medier.

Nu viser det sig, at topcheferne i Corporate America også kommer fra de hemmelige tjenester. Det hele er som i Rusland, hvor de såkaldte siloviki, betegnelsen for folk fra KGB og andre “organer”, er dem, der styrer landet.

Hvad er deres program?

At den amerikanske ølgigant Budweiser skulle vælge at gøre en trance til sit flagskibssymbol provokerede ikke kun heterofile, det rejser også spørgsmål om, hvad der foregår: Det giver ikke mening. Budweiser har tabt 5 mia. Skulle de så ikke komme til fornuft? Nej, de laver en ny video med Dylan Mulvaney.

Hvad er meningen/formålet? Hvorfor engagere sig i økonomisk selvskade?

CIA-officer leder virksomheden.

Det viser sig, at lederen af ​​holdingselskabet Anheuser-Busch er en tidligere CIA rekrutteringsspecialist ved navn Brendan Whitworth.

USA har været i krig i tyve år. Er dette et af resultaterne: En kaste af mænd, der føler, at de kan bryde alle regler, nu også mod amerikanske borgere?

I en nu skrubbet Linked-In-profil havde den administrerende direktør opført “Operations Officer, Counterterrorism Center, Clandestine Service” som en tidligere besættelse fra 2001-2006. Han anførte DC, Pakistan, Tunesien og Irak som lokationer.

I stillingsbeskrivelsen står der:

“Specialiseret i rekruttering og håndtering af menneskelige kilder med adgang til vital efterretninger, der forhindrede og forstyrrede terrortrusler.”

Men hvorfor fremme af trans? Dick Mulvaney er et TikTok-fænomen, der appellerer til unge, der er for unge til at drikke øl lovligt.

En tidligere CIA-officer fremmer trans-ideologi som et ideologisk våben til at ødelægge amerikanske unge. Det er svært at drage nogen anden konklusion. Brendan Whitworth selv ligner prototypen på en specialsoldat, der også har studeret jura på Harvard.

De vælger derfor at bruge deres erfaring og viden til at skubbe en fortælling, der ødelægger forholdet mellem kønnene. Dylan Mulvaney provokerer heteroseksuelle og såmænd også almindelige homoseksuelle.

Men han blev budt velkommen i Det Hvide Hus, hvor Biden roste ham til skyerne.

Det samme gælder vores egne medier, som anser transpersoner for at være sårbare.

De skriver ikke om transpersoner, der fysisk angriber konservative og kvindelige atleter som Riley Gaines.

I 2020 var det Antifa og BLM, der blev bevæbnet mod MAGA og Mellemamerika.

Nu er det trance. De former nationens sjæl, sagde Biden.

Mørket over USA blev tykkere.

Men nu begynder der at dukke navne op, der gør det muligt at spore netværk og baggrunde. Brendan Whitworth opererer naturligvis ikke alene.

 

Anheuser-Busch CEO was a Former CIA Recruitment Specialist

 

 

ANNONSE