Nyt

Islamisk Stat-terroristen Ahmed Salem el-Haj rejste mandag eftermiddag fra Tyrkiet til Danmark.

Efter at være landet i Københavns Lufthavn bliver IS-terroristen løftet ud af flyet med lift, og Ahmed el-Haj bliver straks kørt til et skatteyderbetalt sygehus og tilset af læger.

Og det er ikke et øjeblik for tidligt, hvis man spørger terroristens muslimske pårørende, der venter på det 28-årige familiemedlem:

“Han er dansk statsborger, og han burde være hjemme nu. Hvis han havde heddet Rasmus, havde han været hjemme,” erklærer søsteren Samah el-Haj

Det muslimske familiemedlem fra el-Haj-klanen beskylder danskerne for racisme og diskrimination.

“Han har så alvorligt brug for lægehjælp,” siger IS-terroristens søster.

Den muslimske søster Samah el-Haj er uddannet social- og sundhedshjælper på Aarhus Social- og Sundhedsskole i april 2016. Hendes bror, der har kæmpet for Islamisk Stat, er nu behandlingskrævende, og derfor er det vantro sundhedssystem tillokkende.

Danskerne skal til lommerne, og danskerne skal betale de store udgifter til hospitaler samt socialhjælp til Ahmed el-Haj, der venter forude.

Den palæstinensiske søster fortæller, at Ahmed el-Haj har en urinvejsinfektion og er afhængig af kørestol. Terroristen flyves ‘hjem’ til det ‘fri sygehusvalg’, som han har rigeligt behov for, da han angiveligt har brug for komplicerede operationer i ben, hofte og ryg.

Ingen kvaler – danskerne betaler, når terrorister skal på operationsbordet.

Arabiske Ahmed el-Haj er født i januar 1991, og han vokser op i indvandrerghettoen Gellerupparken ved Aarhus. Den muslimske mand er et kendt ansigt i det kriminelle miljø, hvor han tjener til dagen og vejen som narkosælger.

ANNONSE

Ahmed el-Haj lever det tvivlsomme dobbeltliv som kriminel – med en stor forkærlighed for Allah og profeten Muhammed. Narkogangsteren bliver radikaliseret i ghettoen, og han fordyber sig i koranens budskab.

Islamisten Ahmed el-Haj melder sig ind i den islamistiske organisation ‘Kaldet til Islam’, der hører hjemme i København. Her skifter Ahmad el-Haj identitet, og han tager navnene Abul Waliid Al Filistini og Ansarul Shaam.

“Vores primære formål er at påminde muslimerne om, at den eneste løsning på deres problemer er Islam … Vi prøver at fjerne fordommene om islam og sharia,” forklarer talsmanden for ‘Kaldet til Islam’.

Islamisterne ender med at bekræfte fordommene om islamister i Danmark. Ahmed el-Haj bliver inspireret til et liv som terrorist hos ‘Kaldet til Islam’, og som 22-årig rejser han til mellemøsten og brænder sit danske pas, da han tilslutter sig Islamisk Stats kalifat.

Ahmed el-Haj sværger islamisk troskab til den morderiske IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi, der netop er blevet dræbt af amerikanske specialstyrker.

Den nyudklækkede IS-terrorist Ahmed el-Haj bliver kendt i den brede offentlighed tilbage i 2013, da en video af ham og tre andre terrorister fra Danmark dukker op på internettet.

De fire muslimer lader deres automatvåben og skyder til måls mod fotos af folketingsmedlemmet Naser Khader, forhenværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, satiretegneren Kurt Westergaard, PET-agenten Morten Storm, den tidligere imam Ahmed Akkari og islamkritikeren Lars Hedegaard.

Efterfølgende fortæller den våbenglade terrorist, at han slet ikke havde lyst til at medvirke i propagandavideoen fra Islamisk Stat:

“Jeg blev presset til at lave den. Jeg har ikke noget imod Danmark. De personer, der optræder på billederne, har fremmet racisme,” forklarer Ahmed el-Haj.

Ahmed el-Haj gifter sig i Syrien med en af de berygtede ‘IS-brude’, og han får efterfølgende to børn, der får en opvækst i Islamisk Stat.

I begyndelsen af 2017 går det galt for den 26-årige el-Haj. Ahmed el-Haj bliver hårdt såret i et bombeangreb. Samme år bliver terroristen smuglet ind i Tyrkiet sammen med sin IS-brud og parrets to børn. Her bliver både el-Haj og konen arresteret i den tyrkiske grænseby Kilis.

Ahmed Salem el-Haj bliver idømt en fængselsstraf på fire år og to måneder i Tyrkiet. Men allerede året efter placerer de tyrkiske myndigheder den islamiske terrorist i et udrejsecenter. Præsident Erdogan vil have terroristen til Danmark, og som altid trumfer Erdogan danske interesser.

Hvornår er tyrkiske kriminelle i Danmark blevet sendt retur til Præsident Erdogan?

På det nederste billede ligger Ahmed el-Haj i det tyrkiske udrejsecenter sammen med et af de børn, der er født og opdraget i Islamisk Stat.

Ahmed el-Haj forlanger at komme til Danmark for at få gratis hospitalsbehandling, og de danske politikere giver efter:

“Jeg sidder i en kørestol og kan ikke gå. Man kan se knogler ud af min højre fod, og jeg ligger med sår og smerter 24 timer i døgnet,” erklærer Ahmed el-Haj.

Naive danske politikere er endnu engang blevet narret af koranens budskab om “taqiya”, der betyder, at muslimer kan lyve overfor vantro danskere, hvis det gavner islams sag.

Ahmed el-Haj erklærer, at han har forandret sig, og at han nu er et godt menneske:

“Den her smerte er noget, jeg har lært af. Det lærer mig ikke at gentage den fejl igen,” lover Ahmed el-Haj.

Tirsdag blev den 28-årige IS-terrorist fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København.

Lignende straffesager med IS-terrorister har resulteret i fem til syv års fængsel. Da man typisk afsoner to tredjedele af sin straf i danske fængsler, så kan danskerne om få år møde IS-terroristen Ahmed el-Haj på fri fod – hvis han dømmes for sine terrorhandlinger.

Det er Politiets Efterretningstjenestes (PET) vurdering, at der siden 2012 er udrejst 150 muslimer fra Danmark til Irak og Syrien for at deltage i terrorhandlingerne i Mellemøsten. En stor del af dem venter nu på at komme til Danmark.

Danske politikere udsætter befolkningen for en stor sikkerhedsrisiko, når magteliten bukker sig i støvet for EU’s konventioner og ignorerer den islamiske trussel mod danskerne.

(Mere om Ahmed el-Haj hos Syrienblog)

Se også
Islamisk Stat-jihadist Ahmad Salem el-Haj er tilbage i Danmark: Opfordrede til drab på Lars Hedegaard med flere

ANNONSE