Kommentar

Der var et før og efter Snowden, og der vil være et før og et efter Twitter-filerne. De to ting hænger sammen. Snowden afslørede efterretningstjenesternes ubegrænsede magt til at kontrollere og overvåge. Twitter-filerne afslører, at de samme tjenester har underlagt sig Big Tech. Der er ingen rød linje. Den dybe stat er Big Tech og omvendt.

I en massiv række af tweets insisterede Taibbi på, at FBI simpelthen var “dørmand til et omfattende program for sociale mediers overvågning og censur, der omfatter agenturer på tværs af den føderale regering – fra udenrigsministeriet til Pentagon til CIA.”

Det særlige for Skandinavien er, at det, der engang blev kaldt mainstream-medier, ikke nævner Twitter-filerne. Det betyder, at man ikke længere kan bruge begrebet mainstream, de er blevet regeringstro medier. De forsvarer et antidemokratisk system, hvor ytringsfriheden er prikken over i’et.

ANNONSE

De danske presseorganisationer og medier påstod, at pøbelen havde angrebet de amerikanske medier, og at det var en konsekvens af, at Trump kaldte dem offentlige fjender.

Der var aldrig nogen dokumentation for, at journalister blev angrebet, hverken den 6. januar eller ved andre af Trumps massemøder. Dette er vigtigt. I modsætning hertil har medierne ført en vedvarende kampagne mod Trump, hvor ingen løgn er for vulgær eller lavpandet.

Danske medier deltager i denne lynchstemning og glæder sig over den. Nu kan de ikke vente på at se Trumps selvangivelser. Det kommer ikke bag på dem, at præsidenten i Det Hvide Hus har så mange lig i lasten, at skibet er ved at synke. Han har ikke kun solgt sig selv til Kina, Kasakhstan, Ukraine. Han har desuden undgået skat gennem et såkaldt S Corporation, hvilket betyder, at værdierne forbliver i virksomheden, og han beskatter kun en mindre del. Mark Levin taler om dette. Den politiske essens er den samme i dette som alt det andet, Demokraterne beskæftiger sig med: En lov for dig og en anden for mig/os. 87.000 nye skatteopkrævere med ret til at bære våben. Vinterstorm i USA, hvor folk fryser ihjel i deres biler på vej hjem fra arbejde. Juleferie på Jomfruøerne for præsidenten. Regimets medier kommenterer ikke på det. Da Ted Cruz tog til Cancun i Mexico under en storm,  tog han direkte hjem. Du skal dele vilkår med de vælgere, du repræsenterer.

Men den forbindelse er blevet brudt med det nye system, der er opstået i USA. They couldn’t care less. De er ligeglade.

Trump havde ret: De er folkets fjender.

Den samme tendens ser vi også herhjemme: Du skal dele vilkår med de vælgere, du repræsenterer. Men politikere flyver lystigt og sætter deres børn i privatskole trods tidligere modsat holdning. Socialister køber milliondyr villaer i hvide kvarterer. Flytter deres børn fra skoler med etniske problemer og som Magnus Heunicke, der flytter familien fra sin villavej i Næstved til København pga. et nyoprettet flygtningecenter. Som han havde budt hjerteligt velkommen få måneder tidligere.

Der er ingen ansvarlighed i det amerikanske system: De, der administrerer, skal ikke stilles til ansvar. Ingen er blevet fyret i Biden-regimet. Ingen har skullet gå i skriftestolen. Antallet af statssekretærer vokser kun. De gør som de vil.

Så er vi til Big Tech og Deep State: De ved alt.

Det er derfor, Twitter-filerne er så vigtige. De ville vide alt, og de ville kontrollere os. FBI dedikerede 80 agenter til ikke at gøre andet end at overvåge Twitter-beskeder. Personalet på Twitter bestod af tidligere efterretnings-bosser.

James Baker var FBI’s øverste kurdiske chef. Han måtte gå på grund af involvering i Russiagate. Efter fem måneders pause på Brookings Institute fik han et nyt vigtigt job: Som juridisk chef hos Twitter. Jeg kan huske, at vi registrerede noget som specielt. Men vi forstod ikke, hvad det betød: sammensmeltningen mellem føderale agenturer og private virksomheder var nået så langt, at de kunne stå åbent frem som chefer.

Forsvarerne af censuren bruger et formelt argument: Big Tech er private virksomheder, og staten har ingen ret til at blande sig i, hvordan de praktiserer deres fællesskabsregler, som det hedder. Robert Malone siger i et interview med Document, at dette udtryk, fællesskabsregler, først dukkede op i marts 2020: Med sådan et diffust udtryk kan enhver blive bandlyst.

Men Twitter-filerne viser, at Det Hvide Hus, politiet, justitsmyndighederne og efterretningstjenesterne gav Twitter direkte ordre om, hvad der skulle fjernes. Det er en åbenlys krænkelse af First Amendment i konstitutionen: retten til at udtrykke sig, som har stået meget stærkere i USA end i Europa. Og gør det stadig. De analyser, Tucker serverer næsten hver aften på en større kanal, ville være utænkelige i Europa: CIA havde en finger med i mordet på John F. Kennedy.

Tucker siger noget, som mange amerikanere har haft mistanke om lige siden attentatet i 1963 og mistanken forstærkes, da Biden-regimet denne gang heller ikke tør offentliggøre alle dokumenter 60 år senere. Det kan kun betyde, at de føderale myndigheder var involveret.

Grunden til, at dette rammer så hårdt denne gang, er, at det nuværende regime synes at være billedet af de kræfter, der dræbte Kennedy: De er korrupte, hensynsløse, grådige og blottet for moral.

Det ser danske medier og politikere ikke, for de er viklet ind i den samme strøm, som strømmer ud fra USA. Hvis du skulle få den idé, at John Brennan og James Clapper i virkeligheden er beskidte spillere, der bruger deres magt til at fjerne præsidenter, ville du ikke kunne fortsætte i jobbet.

Sådan er sandheden. Når du først forstår, er det umuligt at gå tilbage til løgnen. Dette er systemets store rædsel. Det ved det, men forstår ikke helt, hvad sandhed er. De lever ikke i sandheden. De har afbrudt forbindelsen, både til deres medmennesker og til den højere sandhed.

Det er den styrke, vi har, og folk forstår ikke engang, hvilken vidunderlig gave det er at kunne leve i sandhed.

Det kræver, at du lever et liv, der er forpligtet overfor dine nærmeste. Det er det, der får samfundet til at fungere. Ikke skrevne love, men de uskrevne. Engang var det disse værdier, som børn mødte fra de trådte deres børnesko i skolen og frem. Nu står de over for en ideologi, der fratager dem disse værdier og evnen til at skelne rigtigt fra forkert, løgn fra sandhed.

Twitter-filer viser, at vi har nye herrer, og de stoler ikke på os. Som alle andre tyranner er de mistænksomme. Mennesker er farlige skabninger, som man ikke kan stole på. Sådan har tyranner altid tænkt.

De eksponerer sig selv i Twitter Files, viser hvor små de er. Det er ikke mennesker, der ved, hvordan man styrer og regerer. De er allerede ved at kaste verden ud i kaos.

Vi møder dem med samme mistanke, som de anvender mod os. Vi tror ikke på dem længere. De er gennemskuet.

Det er vores game changer. Vi har forstået det budskab, de sender.

Men vi skal holde fast i forpligtelsen på sandheden, forsvaret af ytringsfriheden og en evne til at skelne stort fra småt, for proportioner.

Det kan vi kun gøre gennem et aktivt forhold til vores egen historie og hvem vi er.

 

https://www.foxnews.com/media/twitter-files-part-9-vast-web-coordination-between-tech-giant-cia-state-department

 

 

ANNONSE