Kopierede/fra hoften

Løgne, utroskab, svigt og ‘kærlige’ sms’er til kvinder. Beskyldningerne fyger imellem de politiske skyttegrave hos Alternativet og Socialdemokratiet.

Det mangeårige parforhold mellem politikerne Carolina Magdalene Maier (Alternativet) og Flemming Pless (Socialdemokratiet) er sluttet med et kæmpe brag.

De celebre politiske turtelduer har ellers været et kendt par på den politiske scene igennem flere år. Specielt det politiske kendispars eksotiske dykkerferier og kærlighedrejser til Zanzibar, Indien, USA, Egypten og Island har trukket overskrifter på grund af det voldsomme CO2-aftryk fra flyrejserne.

Kærligheden krakelerer i december 2018, og det hele kulminerer, da den kendte sognepræst og politiker Flemming Pless smider Alternativets daværende politiske ordfører ud af et sommerhus.

Carolina Magdalene Maier ender med at stå i kraftigt regnvejr uden bil, og hun må gå adskillige kilometer til den nærmeste togstation.

Næstekærlighed og tilgivelse virker ikke til at være udprægede egenskaber hos den socialdemokratiske kendispræst Flemming Pless.

“Han (Flemming Pless, red.) smed mig ud på røv og albuer fra et sommerhus, vi var i sammen en weekend. Fordi jeg havde konfronteret ham med en meget kærlig SMS-korrespondance med en anden kvinde,” fortæller Carolina Magdalene Maier.

Alternativets Carolina Magdalene Maier understreger, at hun har fundet flere ‘kærlige’ sms-samtaler mellem Flemming Pless og andre kvinder.

Det virker ikke til, at Flemming Pless har nærlæst ‘De 10 Bud’ fra Det Gamle Testamente. I det 7. bud står der: “Du må ikke bryde et ægteskab.”

Hele utroskabsdramaet står i skærende kontrast til, at kæresteparret Carolina Magdalene Maier og Flemming Pless knap en måned tidligere har været til royal gallamiddag på Christiansborg Slot. Her afholder Dronning Margrethe en overdådig middag, og der serveres farseret gråand, jomfruhummer og rødvin fra den afsjælede Prins Henriks vinmarker.

ANNONSE

En kongelig gallamiddag, der ifølge Carolina Magdalene Maier stod i skyggen af utroskabsanklager og telefonsnageri.

Flemming Pless er regionsrådspolitiker i Region Hovedstaden, og han er nyvalgt folketingskandidat for Socialdemokratiet. Derudover er Flemming Pless et kendt og værdsat ansigt i de finere kulturelle kredse. Carolina Magdalene Maier og Flemming Pless er således på kærlighedsferie i Indien i januar 2017 sammen med kunstneren Marco Evaristti og den forhenværende radikale minister Manu Sareen.

Men det er langt fra et rosenrødt glansbillede, som Alternativets Carolina Maier deler af parforholdet med socialdemokraten Flemming Pless:

“Særligt det sidste år var et helvede … I stedet for at lytte til mig selv, min krop, min intuition, som skreg på at forlade forholdet, så var jeg i alt for lang tid bundulykkelig og eksistentielt i fuldstændigt frit fald,” fortæller Carolina Magdalene Maier om det nu forliste forhold.

Flemming Pless bliver rasende, da Carolina Magdalene Maier kigger efter utroskabstegn i hans mobiltelefon, og det ender i et voldsomt brud i decemberkulden:

“Så der stod jeg, smidt ud, i silende regnvejr, uden køretøj, for vi var kørt derop i hans bil, og kilometer væk fra en togstation. Men endelig havde jeg taget opgøret,” siger Carolina Magdalene Maier om den skæbnesvangre tur i sommerhuset.

Det ‘destruktive parforhold’ mellem de to kendte politikere slutter på ganske ubehagelig vis. Et halvt år senere ryger Alternativets toppolitiker Carolina Magdalene Maier desuden ud af folketinget efter en vælgerlussing af de store.

I dag er Carolina Magdalene Maier suppleant til folketinget, hvis partileder Uffe Elbæk vælger at træde tilbage. Carolina Magdalene Maier har efter valgkampen rettet hård kritik mod Uffe Elbæk ad flere omgange, og flere partikollegaer har spekuleret i, at hun kan have en personlig interesse i at få partiformanden afsat.

Under alle omstændigheder er der lagt op til et brag af en valgkamp, når utroskabsdramaet bliver genoplivet, hvis både Carolina Magdalene Maier og ‘damernes sms-ven’ Flemming Pless stiller op til det kommende folketingsvalg.

Se også
Lektor om Thunberg: “Det er eksplicit hadsk tale, hvis endepunkt er revolution. … iscenesat af andre”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden