Kommentar

Det är inte nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Det är globalisternas allt större makt och förmögenhet som leder till fascism. Globalisterna kontrollerar nästan hela medieflödet och utnyttjar klimatskrämseln för att inskränka vanligt folks frihet att använda bil, flyg och till och med att äta kött.

Ikke et ord om Uffe Elbæk, og tak for det. Er han forresten ikke lidt for let et offer, at kaste sig over, som mange bedre begavede personer har gjort, siden hans mund løb over med varm luft igen? Jeg ser disse politiske petitskænderier som et udtryk for, hvor meget af den ægte magt, der i virkeligheden er foræret til ikke-valgte bureaukrater i Bryssel. Tilbage har vores lokale parlament skænderier om sange, håndtryk og øde øer. Snart kan det ikke engang regulere skatten for EU Kommissionen.

Magttomrummet Folketinget

Gider man så overhovedet stemme til magttomrummet Folketinget mere? Eller til den sutteklud, vi har fået i stedet for vores danske demokrati, EU “parlamentet?” Man kan dog stadig stemme imod begge dele, hvilket er den eneste grund, jeg ser nu om stunder ser, til at stemme. Men er pseudodemokrati nok til at flytte én fra sofaen? Det vil vise sig på dagen.

Hermed ikke sagt, at jeg gider mere. Det er flere valgkampe siden, jeg hørte, hvad politikerne sagde i debatter i TV eller på print. Jeg hører det af princip ikke, jeg ser kun, hvad de gør og ikke gør. Det fortæller mig meget mere.

ANNONSE

Store dele af det demokrati, vi havde inden 1972, er forsvundet, men mange har end ikke opdaget det. De tror stadig, det har nogen vægt, hvad de mener, og hvem der er statsminister i EU provinsen Danmark. Hele TV’s valgkampsshow vil forstærke deres illusion.

Se også EU’s nu næsten daglige tilnærmelse til censur, at uautoriserede synspunkter. Jo, den kommende fascisme, er ikke hvad Uffe tror: Social media companies need to do more to fully comply with EU consumer rules.

ANNONSE