Nyt

Søndag afholdt ‘Peoples’ Party of Canada’ et arrangement med partistifteren Maxime Bernier og den konservative Youtuber Dave Rubin på et universitet i Hamilton, en større by syd for Toronto. Det er ikke et ekstremt højreradikalt parti. Maxime Bernier er tidligere minister, og stiftede sit parti efter at have tabt formandskampen i landets konservative parti med 49 procent af stemmerne. Gæsten Dave Rubin er klassisk liberal, og heller ingen hardliner, omend Wikipedia lader forstå, at han har haft kontroversielle gæster i sit show. Det være sig Paul Joseph Watson, Lauren Southern, Stefan Molyneux og Tommy Robinson.

At one point, an elderly woman pushing a walker across the front driveway was blocked by four protesters — one wearing a balaclava and three wearing bandanas that covered their faces. As the elderly woman tried to advance slowly, the protesters appear to repeatedly scream ‘Nazi scum, off our street.’ … A video clip of the incident, retweeted by Bernier among others, had apparently been viewed more than four million times by Monday afternoon.” (Hamilton Spectator, 30. september 2019)

 

ANNONSE