Nyt

Søndag afholdt ‘Peoples’ Party of Canada’ et arrangement med partistifteren Maxime Bernier og den konservative Youtuber Dave Rubin på et universitet i Hamilton, en større by syd for Toronto. Det er ikke et ekstremt højreradikalt parti. Maxime Bernier er tidligere minister, og stiftede sit parti efter at have tabt formandskampen i landets konservative parti med 49 procent af stemmerne. Gæsten Dave Rubin er klassisk liberal, og heller ingen hardliner, omend Wikipedia lader forstå, at han har haft kontroversielle gæster i sit show. Det være sig Paul Joseph Watson, Lauren Southern, Stefan Molyneux og Tommy Robinson.

At one point, an elderly woman pushing a walker across the front driveway was blocked by four protesters — one wearing a balaclava and three wearing bandanas that covered their faces. As the elderly woman tried to advance slowly, the protesters appear to repeatedly scream ‘Nazi scum, off our street.’ … A video clip of the incident, retweeted by Bernier among others, had apparently been viewed more than four million times by Monday afternoon.” (Hamilton Spectator, 30. september 2019)

 

ANNONSE

Mest læst

Tillader Koranen voldtægt?

Ansvaret dit, fru Andersen