Nyt

I weekenden kunne licensbetalerne høre Danmarks Radios vært Mads Aagaard Danielsen i et fuldtonet forsvar for sin muslimske ven – den tyrkiske debattør Harun Demirtas.

For åben mikrofon på radiokanalen P1 erklærer Mads Aagaard Danielsen, at hans ven Harun Demirtas “i utrolig klare vendinger bliver kaldt islamist” af Nye Borgerliges Mette Thiesen.

Men Mette Thiesen har IKKE kaldt den aggressive tyrkiske debattør Harun Demirtas for islamist.

Mette Thiesen har blot citeret tyrkeren Harun Demirtas for at ville sende danskere ud af Danmark, hvis de ikke accepterer det islamiske shariatørklæde på sygehusene.

“Er du virkelig i tvivl om, hvorvidt en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes,” skriver Harun Demirtas i Jyllands-Posten I juli 2018.

Dette citat ignorerer DR-vært Mads Aagaard Danielsen i sit radioprogram. Det hele er altså en god omgang fake news for licenspengene.

Men hvordan er Harun Demirtas og DR’s Mads Aagaard Danielsen så forbundet?

Tyrkeren Harun Demirtas lever åbent som homoseksuel, og han er et fremtrædende bestyrelsesmedlem i AIDS-fondet. Direktøren for AIDS-fondet er den ligeledes homoseksuelle Andreas Gylling Æbelø.

Andreas Gylling Æbelø er gift med den muslimske kendis Abdel Aziz Mahmoud.

Den tidligere DR-vært Abdel Aziz Mahmoud er en af Mads Aagaard Danielsens nærmeste venner.

Abdel Aziz Mahmoud og Mads Aagaard Danielsen er tidligere kollegaer og værter på netop det DR-radioprogram, hvor Nye Borgerliges Mette Thiesen bliver udsat for licensbetalt fake news.

Mads Aagaard Danielsen bruger Danmarks Radios sendeflade til at sprede løgne om politiske modstandere, der ikke omfavner den islamiske kultur.

Licensbetalerne får hver dag regningen for Danmarks Radios ræverøde løgne. Senest ramte det politikeren Mette Thiesen fra Nye Borgerlige.

***

PS:

Harun Demirtas lever i øvrigt i et forhold med partileder Kristian Thulesen Dahls fætter – Niels Thulesen Dahl. Sidstnævnte har en fortid som spindoktor i udenrigsministeriet, og Niels Thulesen Dahl har tidligere været i et parforhold med TV 2 Nyhedernes korrespondent Jesper Steinmetz. Så hele den ræverøde suppe af politisk korrekthed og homolobbyisme er bragt i kog.

Se også
Abdul Wahid Pedersen tigger om penge på Facebook

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige