Tavle

Det rummelige og tolerante parti Alternativet accepterer en høj grad af politisk islam i partiet.

Senest har Uffe Elbæks pakistanske spidskandidat meldt Rasmus Paludan fra Stram Kurs til politiet, fordi Rasmus Paludan ikke som en god dhimmi overholder sharialoven, der indebærer at vise ærbødighed i omgangen med muslimernes koran.

I Mellemøsten hænger islamismen og politimyndighederne i høj grad sammen. Den Islamiske Republik Iran har for eksempel et politikorps, der irettesætter borgerne, hvis de ikke klæder sig efter koranens sharialov. Det samme prøver Alternativet med Uffe Elbæk i spidsen nu at udføre i Danmark.

Torsdag 9. maj 2019 anmelder Alternativets pakistanske kandidat Sikandar Siddique partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs til myndighederne. Koranen skal respekteres, ellers må man føle politiets magt. Sikandar Siddique’s fremgangsmåde minder foruroligende meget om det sharia-sind, der hersker i Mellemøsten og andre steder, hvor islam har magt.

ANNONSE

Pakistanske Sikandar Siddique har en broget fortid, før han blev et fremtrædende medlem af Alternativet. Pakistaneren er tidligere koblet sammen med arrangementer hos islamistorganisationen Hizb ut-Tahrir, der kæmper for at etablere en islamisk stat i Danmark – et såkaldt kalifat. Desuden mener Hiz ut-Tahrir, at demokratiet skal erstattes af islamisk sharialov. Det er disse temaer en “nysgerrig” Sikandar Siddique hører om i Korsgadehallen på Nørrebro. Sikandar Siddique afviser i dag at være udsendt af Hizb ut-Tahrir til dansk politik.

Sikandar Siddique har også en skandaløs karriere som lokalpolitiker hos Socialdemokratiet. Som ung mand indsættes Sikandar Siddique af sin far i københavnsk politik, fordi Siddique-klanen har et mellemøstligt opgør med den pakistanske Khan-klan. Sidstnævnte klan er især kendt for de familiære relationer til lederen og morderen Shuaib Khan fra indvandrerbanden LTF.

Nu venter vi blot på Alternativets næste træk på vejen mod indførslen af islamisme ved hjælp af politiets magt.

En stemme på Uffe Elbæk og Alternativet er en stemme på sharia.

Se også
Propaganda på udrejsecenter Sjælsmark: Kriminel kvinde samler ind på mobilepay

Uwe Max Jensen er kandidat for Stram Kurs i Nord-Jylland
ANNONSE