Kopierede/fra hoften

TV 2 News har inviteret medlemmer af medieeliten i studiet for at tale om dansk politik og valgkampen.

Samtidig opfordrer TV 2 “almindelige danskere” til at skrive en kommentar, så vil deres besked blive vist nederst på skærmen undervejs.

I studiet sidder internetmediet Altinget ‘s chefredaktør Jakob Nielsen, da en “almindelig dansker” – Charlotte Harder – pludselig dukker op nederst på skærmen.

Men som det ofte er tilfældet hos medieeliten, er det hele et skuespil. Journalisterne Jakob Nielsen og Charlotte Harder Nielsen er nemlig gift med hinanden (TV 2 skjuler bare Charlotte Harders efternavn Nielsen).

Den ræverøde journalist Charlotte Harder Nielsen har arbejdet i Danmarks Radio i mere end 20 år. I 2018 skiftede hun til den indvandrerglade organisation Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun i dag er mediechef.

Endnu engang tror medierne, at de kan skjule detaljerne for seerne. Men sandheden er, at journalister og deres tv-programmer udgør en lille sluttet cirkel, hvor journalister ofte optræder i rollen som helt almindelige danskere.

ANNONSE

Se også
Afsløring af journalistisk stikker-netværk: Sådan arbejder ‘de røde lejesvende’ i Danmark

Jakob Nielsen – CV

Charlotte Harder – Kommunikationsforum

ANNONSE