Kopierede/fra hoften

DR-journalisternes had mod islamkritikere er simpelthen for stort til, at de ærligt og redeligt kan passe deres arbejde. Her er det en journalist fra Danmarks Radio ved navn “Anni”, der går amok i en retorisk blodrus mod Rasmus Paludan og Stram Kurs. Det sker på Facebook onsdag 8. maj 2019 – få uger før folketingsvalget:

“Der skal være en ansvarlig redaktør der stopper dem,” erklærer “Anni”, der har været ansat i DR som journalist siden 1997.

DR-journalisten “Anni” mener, at hendes journalistkollegaer skal stoppes af en redaktør, hvis de indgår i en “dialog” med Rasmus Paludan.

Demokratiet har spillet fallit, hvis journalister ikke må indgå i “dialog” med lovligt opstillede folketingskandidater og partier.

Der er sikkert masser, der mener, at DR-journalisten “Anni” blot er en enkel isoleret medarbejder. Men det er værd at huske, at adskillige magtfulde DR-medarbejdere “liker” og bakker op om hendes udsagn. En af disse er journalisten Palle Steffensen, han er tidligere ledende redaktør for TV Avisen og øverste chef for tv-kanalen DR1. Han er gift med Danmark Radios Europakorrespondent Anna Gaarslev, som danskerne tit kan opleve på skærmen.

Lars Løkke Rasmussen ‘s regering har fortalt danskerne, at de skal passe på russiske “robotter”, der ulovligt kan påvirke det danske folketingsvalg. Men licensbetalerne skal bare tænde for Danmarks Radio, hvis de vil have udemokratisk påvirkning af valget.

ANNONSE

Folketingsvalget i Danmark er ikke længere den demokratiske størrelse, som medieeliten påstår, at det er. Valget bliver afgjort af et udemokratisk sammenrend af venstreorienterede journalister og politikere.

DR og journalisterne ELSKER masseindvandring og islam. Den licensbetalte journalist “Anni” er ingen undtagelse!

(Opslaget er blevet anonymiseret, fordi Facebook udelukker brugere, der er kritiske overfor venstrefløjen og deres medier)

(Mere om Danmarks Radios forsøg på at påvirke folketingsvalget her)

(Teksten er oprindeligt postet på Facebook – DR-journalisten, der omtales er Anni Pape)

 

 

Uwe Max Jensen er kandidat for Stram Kurs i Nord-Jylland

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid