Kommentar

Journalisten Natascha Rée Mikkelsen har siden 2014 dækket historierne om de mange muslimer, der er rejst fra Danmark for at tilslutte sig terrorgruppen Islamisk Stat. Nu er Islamisk Stat tvunget i knæ, og de livsfarlige terrorister vil til velfærdssamfundet Danmark, hvor kontanthjælp, børnepenge og gratis sygehushjælp venter.

Journalisten Natascha Rée Mikkelsen står klar med en hjælpende hånd til de blodtørstige islamister og deres børn. Og danskerne fodres med løgne om ‘danske børn’, der skal ‘hjem’.

Dette er historien om en kvindelige journalist, der er blevet lobbyist og aktivist og nu fodrer medierne og danskerne med propaganda til fordel for Islamisk Stat-terroristerne.

Natascha Rée Mikkelsen har arbejdet for Danmarks Radio og Weekendavisen. Men det var som journalist for TV 2 Nyhederne, at den blonde journalist for alvor fik kontakt til de mange muslimske terrorister i Syrien. 46-årige Natascha Rée Mikkelsen gik på få måneder fra at være journalisten, der dokumenterede forholdene omkring Islamisk Stat, til at være en islamofil venstrefløjsaktivist, der arbejder for at få terrorister og deres børn til Danmark.

Der er tale om en udtalt dobbeltrolle, der sjældent er set i dansk journalistik.

Mange danskere anklager journalister for at tage deres politiske holdninger med på jobbet. Natascha Rée Mikkelsen skjuler ikke engang sine holdninger. Hun har dannet en forening, hvis eneste formål er at skaffe Islamisk Stat-familier fra Syrien til Danmark.

ANNONSE

“Jeg begyndte at føle mig magtesløs som journalist. Jeg ville have svært ved at blive ved med at rejse derned og se, hvordan børnene lider, og så ikke gøre mere end at fortælle om det,” siger Natascha Rée Mikkelsen.¨

Her er journalist / aktivist / lobbyist Natascha Rée Mikkelsen sammen med advokaten Knud Foldschack under en rejse i Syrien. Læg mærke til at Natascha Rée Mikkelsen bærer det palæstinensiske partisantørklæde, der er blevet et symbol på voldelig muslimsk opstand.

I efteråret 2020 stifter Natascha Rée Mikkelsen organisationen Repatriate the Children – Denmark. Det sker sammen med venstrefløjsadvokaten Knud Foldschack, der har fristaden Christiania som klient og som styrer flere tilholdssteder for voldelige autonome i Københavnsområdet. Det er advokat Knud Foldschack, der eksempelvis kontrollerer Folkets Hus på Nørrebro. Det skattefinansierede ‘kulturhus’ må lukkes i 2017, fordi kriminelle indvandrere bruger stedet som bandeklubhus og narkohandelsplads.

I tiden op til stiftelsen af ‘Repatriate the Children’ arbejder journalisten Natascha Rée Mikkelsen for TV 2 Nyhederne. Et medie, der er 100 procent ejet af den danske stat Første gang Natascha Rée Mikkelsen opholder sig i de syriske lejre, der huser IS-terroristerne, er i efteråret 2019. Her begynder Natascha Rée Mikkelsens personlige holdninger for alvor at spille ind. Hun brænder for at hjælpe de islamister, der før år tidligere har støttet op om menneskeafbrændinger, sexslaver og terrorangreb på det vestlige samfund.

Natascha Rée Mikkelsen er knap kommet hjem, før hun i november 2019 drager mod Syrien igen. Denne gang for at ledsage en afrikansk indvandrerfamilie, der vil hente en somalisk dreng fra en Islamisk Stat-familie til Danmark. Natascha Rée Mikkelsen har i lang tid knyttet tætte bånd til den somaliske familie, hvor et kvindeligt klanmedlem tilsluttede sig Islamisk Stat-terrorgruppen tilbage i 2015. Den somaliske kvinde får som 23-årig en søn sammen med en ukendt terrorist, mens de opholder sig i det selvudråbte kalifat. Den kvindelige terrorist dør i kamphandlingerne, der finder sted omkring Islamisk Stats sidste bastion, Al-Baghuz, i marts 2019.

Natascha Rée Mikkelsen rejser til Syrien sammen med den somaliske morfar og tørklædeklædte moster til det overlevende IS-barn. Den afrikanske dreng er på dette tidspunkt i Red Barnets varetægt. En organisation, der i Danmark ledes af Enhedslistens mangeårige frontfigur, Johanne Schmidt-Nielsen.

Missionen lykkes. TV 2-reporteren Natascha Rée Mikkelsen får hentet den somaliske dreng til Danmark. Han er i dag to år og bor hos den somaliske familie i Danmark.

Men TV 2-journalisten Natascha Rée Mikkelsen kan ikke slippe de muslimske familier, der vil have deres terrorslægtninge til Danmark. I januar 2020 rejser Natascha Rée Mikkelsen til Irak og Syrien sammen med to iranere. De to indvandrere vil finde et familiemedlem, der også har tilsluttet sig Islamisk Stat-terrorbevægelsen.

Natascha Rée Mikkelsen lander i lufthavnen i Nordirak sammen med førtidspensionisten Habibeh Atamehr og hendes datter Samira Nobakhti-Afshar. De indlogerer sig straks på det femstjernede luksushotel Ankawa Royal Hotel, der ligger tæt på lufthavnen. Alt tyder på, at TV 2 Nyhederne og Natascha Rée Mikkelsen betaler hotelregningen og flybilletterne for den iranske familie.

Senere går turen mod Syrien. Natascha Rée Mikkelsen ledsager den iranske familie over grænsen til det nordøstlige Syrien, hvor de to iranere vil opsøge familiemedlemmet Sara Nobakhti-Afshar og hendes ægtemand ‘Deniz’. De er begge fængslet for terrorvirksomhed i Islamisk Stat. Det lykkes ikke Natascha Rée Mikkelsen at finde terroristen ‘Deniz’, der har australsk statsborgerskab. Men journalisten ser til med et smil, da den iranske mor og søster bliver genforenet med IS-terroristen Sara Nobakhti-Afshar i fangelejren al-Hol.

De mange besøg i Islamisk Stat-fangelejrene i Syrien sætter dybe aftryk i Natascha Rée Mikkelsen, der selv blev mor til en dreng i 2013.

“Det gjorde stort indtryk på mig at komme derned og se, hvordan de levede. Det var en virkelighed, der var helt ufattelig. Det var så umenneskeligt at se de her børn, der gik rundt blandt teltene – at se håbløsheden i deres øjne,” fortæller Natascha Rée Mikkelsen.

Transformationen fra såkaldt ‘objektiv journalist’ til politisk aktivist er begyndt. Natascha Rée Mikkelsen har samtaler med en kvinde, der har stiftet den svenske afdeling af Repatriate the Children. Men det bliver venstrefløjsadvokaten Knud Foldschack, der ovetaler Natascha Rée Mikkelsen til at blive politisk aktivist og kæmpe på fuld tid for Islamisk Stat-terroristernes sag.

I september 2020 stifter Natascha Rée Mikkelsen den danske afdeling af Repatriate the Children. Den kvindelige journalist, der for få måneder siden dækkede historien om IS-terroristerne for TV 2, bliver ansat hos advokaten Knud Foldschack. Nu skal der drives fuldtonet lobbyvirksomhed blandt Natascha Rée Mikkelsens kollegaer i medieverdenen og hos politikerne på Christiansborg. Det lykkes over al forventning. Danskerne oversvømmes med propagandahistorier, hvor Islamisk Stat-børnene kaldes ‘de danske børn’.

Her medvirker Natascha Rée Mikkelsen i TV 2’s Go’ aften live som ‘ekspert’ i børnene fra Islamisk Stat. Få måneder tidligere har Natascha Rée Mikkelsen arbejdet som journalist hos TV 2. Mikkelsens ægtemand er stadig tv-vært på TV 2. Muslimske Abdel Aziz Mahmoud, der selv stammer fra Mellemøsten, interviewer Natascha Mikkelsen.

Den nyudsprungne lobbyist, Natascha Rée Mikkelsen, medvirker i både radioprogrammer på DR, i utallige avisartikler samt på tv-skærmen hos de tidligere kollegaer på TV 2. I februar 2021 medvirker Natascha Rée Mikkelsen som såkaldt ‘ekspert’ i TV 2’s aktualitetsprogram Go’ aften live. Her interviewer den muslimske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud den lyshårede aktivist. TV 2’s Abdel Mahmoud er selv politisk aktivist ved siden af værtsjobbet på TV 2. Han har i en årrække været formand for organisationen Mino Danmark, der påpeger racisme mod specielt muslimske indvandrere i Danmark.

Natascha Rée Mikkelsen medvirker i DR-journalisten Knud Brix’s radioprogram Genstart i januar 2021, hvor hun er hovedpersonen og fortælleren i den populære podcast. Natascha Rée Mikkelsen har tidligere arbejdet i DR’s nyhedsafdeling, hvor hun blandt andet producerede indhold om kriminelle indvandrere og IS-terrorister. Den tidligere DR-journalist Natascha Rée Mikkelsen er pludselig blevet hovedkilden til historier i DR om terroristfamilierne i Islamisk Stat. Også hos Politiken bruger man oplysningerne fra journalisten Natascha Rée Mikkelsen.

“Ud fra de oplysninger, som Politiken har fået fra foreningen Repatriate The Children – Denmark, fortæller vi her om de enkelte familier og deres baggrund,” skriver Politiken i marts 2021.

Men journalisterne glemmer eller ignorerer, at de får overdraget oplysninger fra en aktivist og lobbyist, der kæmper en indædt kamp for at få Islamisk Stat-familier til landet. Det hedder ‘dårlig kildekritik’ i journalistikkens verden.

Mediefolkene lader sig besnære af deres tidligere journalistkollega – en mor med bedende øjne og lyse lokker, der kæmper en på papiret ædel sag for nogle små børn. Natascha Rée Mikkelsen er gift med TV 2-værten Anders Lomholt, der kan ses på skærmen i kriminalmagasinet Station 2. Nyhedsjournalisten Anders Lomholt er yderligere en del af redaktionen på et TV 2-program, hvor Natascha Mikkelsen rejser til Syrien. Det kan ikke blive mere sammenspist og familiært.

Her er Natascha Rée Mikkelsen og Knud Foldschack til møde med Rosa Lund og Kristian Hegaard fra Enhedslisten og De Radikale. De kæmper alle for Islamisk Stat-familierne i Syrien. På Enhedslisten-plakaterne på væggen står der ‘fred’ og ‘kærlighed’.

Natascha Rée Mikkelsen er blevet forvandlet til en politisk superlobbyist, der har fri adgang til de landsdækkende statsmedier, mens hun knytter tætte bånd til folketingspolitikerne. Natascha Rée Mikkelsen mødes eksempelvis med Det Radikale Venstres partileder Sofie Carsten Nielsen i marts 2021. En måned tidligere er Natascha Rée Mikkelsen til møde med folketingsmedlemmerne Rosa Lund fra Enhedslisten og Kristian Hegaard fra De Radikale.

På den måde spindes et net af politiske interesser, der ender i avisartikler og nyhedsindslag i de danske medier. Taberne er den danske befolkning, der helt uvidende bliver udsat for grov propaganda fra Natascha Rée Mikkelsen – der skiftede journalistikken ud med islamofil venstrefløjsaktivisme.

Næste gang du hører om ‘de danske børn’ fra Islamisk Stat, så er det sandsynligvis lobbyisten Natascha Rée Mikkelsen, der står bag løgnepressens overskrifter.

 

 

 

 

 

ANNONSE