Nyt

“I 2016 støttede den nu fængslede mand demonstrationerne flere steder i landet om ‘retfærdighed for voldtægtsofre’ med slagordet AldrigDinSkyld.” (BT)

Enhedslisten har tidligere forslået ’samtykkeerklæring’ før sex, men uanset hvad, så er det unavngivne Enhedslisten-medlem forlængst dømt af partikammeraterne, selvom han nægter sig skyldig.

Der er nedlagt navneforbud, men jeg kan da afsløre, at det drejer sig om at yngre bestyrelsesmedlem der i sit politiske virke fokuserer på uddannelse og ligestilling. Ja, og så ‘Retfærdighed for voldtægtsofre’. Kid U not.

Flere detaljer om sagen i BT – Sigtelse i Enhedslistens voldtægtssag: Offer var beruset og hjælpeløst.

“Voldtægtssagen hos Enhedslisten i København fandt sted i løbet af en periode på 10 timer, og den forurettede kvinde var enten beruset eller udmattet af træthed. …

Det viser en udskrift af retsbogen fra Københavns Byret fra onsdag 3. april, som B.T. har fået adgang til.

Ifølge retsbogen blev manden fra Enhedslisten i et lukket grundlovsforhør af godt halvanden times varighed sigtet for ‘i perioden mellem den 31. marts 2019 ca. kl. 00.00 til den 1. april 2019 ca. kl. 10.00’ at have skaffet sig vaginalt samleje med den forurettede kvinde, ‘der som følge af alkoholindtag og/eller træthed befandt sig i en tilstand eller situation, i hvilken hun var ude af stand til at modsætte sig handlingen’.

Selv om den sigtede selv havde meldt sig til politiet, nægtede han sig skyldig i grundlovsforhøret.”

 

ANNONSE