Nyt

21-årige ‘HI’, der sent onsdag aften slettede sin Facebook-profil)

 

Flere detaljer om gruppevoldtægten i Store Heddinge, tidligere omtalt her på siden. Offeret er 14-årige ‘S’, en helt almindelig dansk pige. De sigtede er tre syriske mænd (24-årige ‘HBA’, 22-årige ‘RHH’, og 21-årige ‘HI’), der blev løsladt efter endt afhøring. De er stadig sigtede i sagen. Fra SN.dk – Fanget i halvanden time: Voldtægtsoffer flygtede fra bortførere.

“Alle tre mænd, der har anden etnisk baggrund en dansk, nægtede sig skyldige. Under grundlovsforhøret blev de tre mænd sigtet for voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje, for blufærdighedskrænkelse og for frihedsberøvelse. Ifølge sigtelsen var pigen fanget i sammenlagt halvanden time. I det tidsrum skal de tre mænd have tvunget hende ind i en bil og kørt hende til adressen på Algade, hvor selve overgrebet fandt sted. Her tvang de den unge pige til at drikke alkohol og tog hendes tøj af, hvorefter de tvang hende til at udføre oralsex på den 21-årige og 22-årige mand. De tre mænd befølte, ifølge sigtelsen, også den unge pige på kønsdelene. Herefter lykkedes det pigen at flygte.

Efter et fire timer langt grundlovsforhør valgte retten imidlertid at løslade alle tre sigtede, som nu er på fri fod.

ANNONSE