Nyt

Ali Al-mashahadi, storebror til forurettede, 2015

Den 53-årige far hedder ifølge ‘Nemo’, der overværede grundlovsforhøret Ahmad Issa Aboud Al-mashahadi. Han er iraker, og striden der endte med drabsforsøg drejer sig formentligt om en konflikt relateret til den 21-årige datters bryllup. Et æresdrab, så at sige. Manden har tidligere været i behandling for en psykisk sygdom, og konen ville angiveligt skilles. Hun var tilstede i lejligheden under drabsforsøget. Selvom den sigtede har boet 15 år i Vollsmose, og driver en fiskeforretning i Bazar Fyn, så talte han ikke et ord dansk i retten. Foruden datteren, har manden tre voksne sønner. Den ældste søn, en dedikeret Hizbollah-fan, fortæller på Facebook, at den fulde historie kan høres fredag morgen på Radio24syv.

Fra Fyens.dk – Nægter sig skyldig: 53-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg på datter i Vollsmose.

“Dommeren må flere gange bede den sigtede 53-årige om at trække vejret. Den kortklippede mand sidder midt i retslokalet iført sort tøj og med venstre arm i slynge. …

Ifølge politiet har manden med adskillige knivstik i maven, lysken og ryggen bragt sin 21-årige datter i livsfare tirsdag eftermiddag. Det er hun ikke længere, men hendes tilstand beskrives som kritisk, og hun blev tirsdag lagt i respirator efter at have modtaget over 30 portioner blod på hospitalet. …

Den sigtede fortæller, at datteren blev gift for omkring 10 dage siden.”

ANNONSE