Nyt

Jeg omtalte torsdagens skuddrab på Nørrebro, men fik ikke blogge om fredagens skuddrab i Rødovre, eller lørdagens skuddrab i Herlev. De fleste skuddrab er i reglen internt islamiske, og når den som lørdagens likvidering foregik på en vandpibecafé, så farer det gennem sindet som underlægningsmusikken i Magasin.

Her en historie fra TV2 Lorry, der sætter Siddique-segmentets harme over højrefløjens retorik i relief – Tiltalt for håndgranat ved Paludan-demo dræbt i serie af skudopgør.

“En 21-årig mand, der natten til tirsdag blev skudt og dræbt i Herlev, var ifølge TV 2s oplysninger tiltalt for at efterlade en håndgranat på Blågårds Plads inden en Rasmus Paludan-demonstration i april 2019.

Inden demonstrationen malede han ifølge den oprindelige sigtelse ‘Død over Paludan’ med sort spraymaling henover pladsen. …

Da den dengang 19-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør 17. april 2019 sigtet for dødstruslen og for at have placeret håndgranaten på Blågårds Plads på Nørrebro i København, havde Rasmus Paludan gennem længere tid tiltrukket sig stor opmærksomhed ved at afbrænde koraner…”

ANNONSE

Mest læst