Nyt

Klasse fra Ørestaden Gymnasium på moskébesøg

Tidligere på måneden blev uddannelsesminister Merete Riisager chikaneret på Ørestadens Gymnasium, og besøget måtte afbrydes da der herskede en utryg stemning. Fredag blev eleverne hyldet af lærerstaben. Hvis ikke der snart kommer en borgerlig modreaktion mod den rødradikale konsekvensløshed, så eroderes civilsamfundet indefra.

Emma Borch, kommunikationsmedarbejder på OEG, Ørestadens Gymnasium, 29. marts 2019)

“… inden frikvarteret gik i gang, havde næsten hele den samlede lærerstand taget opstilling på den snoede trappe, der binder gymnasiets åbne etager sammen. Nogle af eleverne kiggede undrende på deres undervisere og hviskede til hinanden.

Så begyndte lærerne at klappe. De stod i to rækker langs trappens gelændere, og de blev stående og klappede uafbrudt i ti minutter, mens eleverne kom ud fra klasselokalerne og gik ned ad trappen for at nå til kantinen i stueetagen. (Berlingske.dk, 29. marts 2019)

ANNONSE