Nyt

For 30 år siden ville en sådan historie give et dobbeltopslag i formiddagsbladene, inklusiv interview med offeret og detaljer om gerningsmændene. Sådan er det desværre ikke mere, og derfor kender vi ikke etniciteten på hverken det 41-årige offer eller de to unge gerningsmænd. Fra Østjyllands Politi – 17-årige drenge dømt for grov vold.

“To drenge på 17 år er ved Retten i Aarhus idømt henholdsvis et år og et år og to måneders fængsel for blandt andet gentagende, grov vold, trusler og afpresning mod en 41-årig mand.

De to drenge er blandt andet dømt for et helt umotiveret, voldelig overfald mod en 41-årig mand på boldbanerne bag Langkjær Gymnasium den 11. juli 2019. Uden der havde været nogen forudgående kontakt gik de to drenge, på dengang 16 og 17 år, hen til den 41-årige mand og begyndte at sparke efter ham.

Den ene tissede på hans ryg, mens den anden stak ham flere gange på skinnebenet med en kartoffelkniv. Da han forsøgte at flygte, overfaldt de ham og slog og sparkede ham flere gange på kroppen. Efterfølgende truede de ham med en skruetrækker til at trække bukserne ned og tvang ham til at lægge sig under en tændt vandhane. De to drenge filmende overfaldet på deres mobiltelefon, og videomaterialet har indgået som en del af bevismaterielet i sagen.”

Langkjær Gymnasium, Århus V; Foto: Maps

ANNONSE