Nyt

Jeg er i Hamborg, og har lidt ondt i hovedet efter en heftig aften og nat i St. Pauli. Der er mange beværtninger på Reeperbahn og tilstødende gader, og det blev da også til osen på den berømte ‘Herbertstrasse’, hvor kvinder var forment adgang, og yngre platinblondiner til salg for ’30 euro’.

“Zutritt für Männer unter 18 und Frauen verboten” (Skilt ved indgang til Herbertstrasse, Wiki)

Fodboldklubben St. Pauli vil gerne kendes som en anti-racistisk klub, men i praksis er hele bydelen en højborg for venstreradikalisme. Nørrebro, Istedgade og Red Light District i uskøn forening. Adskille steder var der opsat plakater, der pointerede, at fascister, nazister, sexister, homofober mv. ikke var velkomne – blandt andet på spillestedet Molotov, hvor jeg så og hørte Evan Dando og Lemonheads. Lydtrykket var lige i overkanten for undertegnede. Overlappende hurtige numre i bedste punkstil, og en brat afslutning uden ekstranumre.

Den yderste venstrefløj dyrker St. Pauli som et ideal til efterfølgelse, men er det her virkelig det bedste venstrefløjen kan tilbyde. Hårde stoffer, teenageludere og tomme anti-sexistiske paroler…

ANNONSE