Kopierede/fra hoften

Ørestad Gymnasium, hvor næsten hver tredje elev er af fremmed herkomst, nyder at arrangere shariabesøg i moskeerne.

Her er en religionsklasse fra gymnasiet på besøg i den københavnske Imam Ali Moskeen i november 2018.

Læg mærke til at alle de kvindelige elever er blevet tvunget i det islamistiske tørklæde. En enkelt ser dog ud til at gå med det til daglig.

Opførslen af den shiamuslimske Imam Ali Moske er finansieret af fonde med nære bånd til det islamistiske præstestyre i Iran. Den iranske ambassade skrev under på pantebreve i 2001, der tyder på, at den ejer grunden, som moskeen er bygget på. (Kilde: Information)

Saif Shah Muhammad er en af lederne i moskeen. Han citerer i april 2015 den islamistiske revolutions fader ayatollah Khomeini på Facebook:

”Alle som studerer eller er bare lidt opmærksomme på reglerne i islamisk samfundsorden … vil forstå, at islam er en meget politisk religion. Enhver som siger, at religion er adskilt fra politik er en tåbe.”

Moskelederen Saif Shah Muhammad er en del af den islamistiske organisation Wilayah. På Wilayahs hjemmeside kan man blandt andet læse, at mænd gerne må slå deres koner. Man kan også læse, at kvinder ikke må give hånd til mænd, og at kvinder skal være dækkede på hele kroppen.

ANNONSE

Det er denne moske som shariagymnasiet besøger med deres elever.

Allah er stor!

(Mere om Saif Shah Muhammad her)

Se også Indvandrere og den kreative klasses børn råbte “luder” efter undervisningsminister Merete Riisager

Enhedslisten bakker om kasteskyts og “luder” tilråb mod undervisningsminister

ANNONSE

Mest læst