Nyt

Rasmus Paludans ultimative modpol, en araber iført Stone Island, Åbyhøj, 2. februar 2019

Folkesocialisten Karsten Hønge, alias ‘Tømreren fra Mors’, deltog torsdag aften i Deadline på DR2, hvor han argumenterede imod politibeskyttelse til Stram Kurs’ Rasmus Paludan. Det er rart at høre en socialist prioritere offentlige udgifter, men det ville nu være bedre hvis det ikke var i forbindelse med undsigelse af en politisk modstanders grundlovssikrede forsamlingsfrihed. Hønge omtaler i den forbindelse Paludan som værende ‘hooliganen’, og som værende ‘leder af en bande hooligans’. Det er en grov beskyldning, så lad mig lige korrigere.

Hooliganisme defineres på Wikipedia som værende ‘fodboldvold’, og associeres i Den Store Danske med ‘voldelige aktiviteter’. Der er lavet adskillige hooliganfilm, bedst kendt er ‘Green Street Hooligans’ fra 2005. I hovedrollen ses den voldelige hooliganleder Pete Dunham iført en trenchcoat af mærket Stone Island. Flere i hans bande (firm) ses i filmen iført tøj med det karakteristiske kompas-logo.

Da jeg for et par uger siden overværede en Stram Kurs-demo, så jeg flere iført tøj fra hooligan-mærket Stone Island. Alle var arabere fra moddemonstrationen. Personer, Paludan jf. Karsten Hønge, ikke bør beskyttes mod.

ANNONSE

Karsten Hønge, SF: … efter nu utallige video-happenings ude i de udsatte boligområder, er det ikke på tide at politiet stopper op og tænker. Okay, nu har vi fanget hvad det er. Ikke islamkritikeren Rasmus Paludan, men hooliganen Rasmus Paludan, han rejser rundt med sit hadbudskab…

Jeg synes bare, at vi bliver trukket rundt i manegen og gjort til grin af Rasmus Paludan, fordi politiet optræder som statister i Rasmus Paludans video-happenings, det er jo det, det er. Og man gør ham alt for meget ære ved at kalde ham partileder og sige han er islamkritiker – Nej, det er han ikke. Han er islamkritiker, han er muslimhader, der leder en bande hooligans, det er hvad er han er.

“From the mid 1990s the make has been popular in the football casual subculture in England and throughout the rest of Europe.[3] The brand can also be seen in many football hooliganism based films, such as Green Street Hooligans and The Football Factory.” (Wikipedia)

ANNONSE