Nyt

Fredag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs på Nørrebros Runddel, og det blev vanen tro ikke vel modtaget. En blåøjet verdensredder-blondine, der læser på RUC, mens hun forfølger en skuespillerkarriere, konfronterede Paludan med vendinger såsom: “Vi hader dig. Dit fede svin. Det er dig der er problemet. Det er dig der er problemet.”

Hun forlader demonstrationen, og vender kort tid efter tilbage (med en hund i snor), og kaster en gullig væske mod Paludan, der rammer partilederen og en meddemonstrant. Hun anholdes sekundet efter, og sparker ifm. anholdelsen ud efter kameramanden. Det får politibetjente til at henstille til fotografen: “Du må ikke fotografere den anholdte”.

Det hele kan ses på Youtube. Kvindens navn er Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt, og på RUC har hun blandt andet skrevet opgaver om Donald Trumps kvindesyn, Israel-palæstina og det koloniale sprogs påvirkning af Kenyas kulturelle identitet. Om ti år, når hun bliver voksen, og kan stave til ansvarlighed, sender hun sine børn i en liljehvid privatskole.

ANNONSE

Politimand (hipsterskæg): Du skal lige lade være med at filme.
Kameramand: Jeg har lov til at filme.
Politimand (AEH): Du skal holde afstand. Du har lov til at filme, men skal holde afstand.
Kameramand: Hvad er afstanden. Tre meter?
Politimand (AEH): Det er politiets vurdering. – du har lov til at filme, men hold afstand.
Politimand (hipsterskæg): Du må ikke filme vores anholdte.
Politimand (AEH): Du skal ikke filme de anholdte. Væk med dig! Væk med dig!

Morten Uhrskov Jensen på Facebook: ER INDVANDRERBETJENTE MED TIL AT “BESKYTTE” RASMUS PALUDAN?

Det er svært at afgøre med sikkerhed ud fra videoen, men det ligner, at det er ikkedanske politifolk, der “beskytter” Rasmus Paludan på Nørrebro.

I en perfekt verden ville jeg godt kunne leve med enkelte betjente med ikkedansk baggrund. I den reelle verden lyder det dybt uhyggeligt, at en dansker skal “beskyttes” af politibetjente med oprindelse i lande i den tredje verden.

Det lyder faktisk meget uhyggeligt.

ANNONSE