Nyt

Nu afsløres der nye sider af det venstreekstreme miljø, der har hersket på Danmarks Radios nyhedsredaktion igennem årtier.

Det er den kendte DR-nyhedsjournalist Ole Blegvad, der udviser forståelse for, at en islamisk terrorgruppe vil slå partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs ihjel:

“Jeg forstår godt, hvorfor Al-Qaeda går efter ham (Rasmus Paludan, red,)!” erklærer journalist Ole Blegvad.

Den chokerende forståelse for terrordrab kommer efter, at Al-Qaeda har sat Rasmus Paludan fra Stram Kurs på en dødsliste (sammen med Kurt Westergaard, Lars Vilks og den hollandske politiker Geert Wilders).

Ole Blegvad blev ansat på Danmarks Radio i 1989, og han har blandt andet produceret børne-tv, kulturprogrammer og nyhedsindslag til Radioavisen, Sporten samt TV Avisen.

Den kendte DR-profil var licensansat i over 25 år, før han modtog en fyreseddel. Men Ole Blegvad anser sig stadig som en del af den øverste elite i Danmark:

“Jeg er elite. Jeg afholder og tager til middagsselskaber med italienske vine, østers og alskens gastronomiske lækkerier fra Torvehallerne (et dyrt madmarked i København, red.) i selskab med overlæger, direktører, kulturfolk og mediedarlings,” skriver Ole Blegvad i 2017.

Ole Blegvad havde en mindre rolle i den kontroversielle spillefilm ‘Danmarks Sønner’ i 2019. En irakisk instruktør lavede en film, der fastslog, at danskernes ‘racisme’ er årsagen til de omfattende integrationsproblemer i Danmark.

Irakerens verdenssyn er vand på Ole Blegvads multikulturelle mølle.

Ole Blegvad er i dag selvstændig kommunikationsmedarbejder i firmaet Falke & Blegvad, der blandt andet leverer ydelser til Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Socialdemokratiet.

Ole Blegvad understreger sine antidemokratiske holdninger ved at hævde, at Rasmus Paludan, der er truet på livet af islamiske og venstreradikale kræfter, skal have frataget sin livvagts- og politibeskyttelse.

Et sådan tiltag vil meget vel kunne være fatalt for Rasmus Paludan.

Venstreorienterede journalister som Ole Blegvad er eksponent for den forråelse som kultur- og medieeliten gennemgår i disse år. Her går man ikke af vejen for at udvise forståelse for islamisk terror, hvis blot det understøtter ens politiske sindelag, og terroren er målrettet politiske modstandere.

ANNONSE

Ole Blegvad har været finansieret af licensmidler i flere årtier. Nu kan danskerne se, hvad deres penge gik til.

ANNONSE