Nyt

Knive der er fundet på de anholdte formodede terrorister 

Document.dk har set den video der ikke er bekræftet af PET som værende ægte, men vi vurderer den er ægte og det sker ud fra følgende iagtagelser.

  1. Det er en ung kvinde man ser. Hun er europæisk og nordisk. Kvinden skriger i starten af videoen “Aaaav… “med dansk/skandinavisk fremtoning. Kvinden ligger på maven mens en stor kniv føres vandret over hendes hals og kroppen bliver derefter vendt om mens kniven skærer igennem halsen forfra. Et kort øjeblik rækker hun armen op i sidste desperation. Herefter fortsætter dekapiteringen, men man hører hun kort trækker vejret gennem den åbne strube. Der er massive forblødninger. Efter ca. 40 sekunder er dekapiteringen afsluttet og hovedet lægges på maven af kvinden, hvorefter det ruller på gulvet. Ved afslutningen af dekapiteringen hugges gentagne gange med kniven for at adskille hovedet fra kroppen. Kvinden er i sorte trusser og en hvid shirt.
  2. Videoen er helt ny og ligger pt. øverst på to sites der specialiserer sig i gore og som gennem de seneste år har vist alle videoer fra Islamisk Stat. De bringer ikke gammelt shit og materiale – et af disse sites er i øvrigt et betalingssite der er afhængig af kritiske kunder.

Nogen medier skriver kvinden bliver henrettet med en kniv der snitter i nakken. Dette er forkert. Kniven bruges til at adskille hovedet fra kroppen og det tager længere tid. Det er en ren henrettelse og dekapitering.  Mediernes beskrivelse er slet ikke korrekte. En halshugning ville som udgangspunkt ske med guillotine eller sværd og døden indtræffe efter få sekunder.

Tilføjelse – videoen er 1,15 minutter lang på det ene site vi har set den og foregår i et rum med gulv og grå vægge. Videokvaliteten er ringe og der høres ikke Allahu Akbar. Den har slet ikke samme kvalitet som fra ISIS da de var på højdepunktet i Kalifatet i Syrien/Irak. Men andre videoer fra islamister og Islamisk Stat ligner den i stil og metode. Kombineret med en af de anholdtes forbindelse til radikal islam bør det begrunde og underbygge det er islamisk terror. 

Ekstra Bladet – Våben fundet på anholdte mistænkte

 

 

ANNONSE