Nyt

Som vi berettede om i går spreder den svenske tv-station SVT falske påstande om likvideringen af den danske kvinde i Marokko:

Svenske SVT spreder Fake News om henrettelsen af de to kvinder i Marokko

Men det er ikke anderledes med de skatteyderfinansierede medier i Danmark der igen i disse dage viser, at de ingen skam har og tilsvarende spreder usandheder og Fake News om det islamiske terrorangreb i Marokko.

Som tidligere omtalt  er der en video der efter alt at dømme er bekræftet af PET og viser hvordan den ene får hovedet skåret af kroppen. En oplysning der er bekræftet af medier i udlandet.

Dette forbigår medier i Danmark. Istedet hedder det kvinden/kvinderne er fundet med skader på halsen.

Her et par eksempler:

Ritzau – Torsdag den 20. december 2018:

“Der var tegn på vold fra et skarpt instrument på kvindernes hals.

Ritzau – “Marokko-kender: Terrormistanke vil ramme turisme hårdt”

Ekstra Bladet Linette K. Jespersen, Onsdag den 19. december 2015:

“Mandag blev de fundet myrdet med mærker på halsen efter en skarp genstand.”

Ekstra Bladet – Louisa og Maren myrdet: Rigspolitiet har sendt mand til Marokko

Mest grotesk er DR og Christina Nordvang Jensen der fredag den 21. december 2018 skriver:

“Kvinderne havde været på vandretur i bjergområdet, men blev fundet døde med tegn på vold. Fire personer er blevet anholdt.”

DR – Norsk politi: Det tyder på, at drabsvideo er ægte

Det groteske er de gamle medier nu snart i årevis har hetzet mod påstande om “Fake News” eller senest var det Altinget.dk og deres chefredaktør Jakob Nielsen der fandt på en historie om “robotter” der skulle havde skadet Løkke Rasmussen og “opbakningen” til Migrantpagt. Naturligvis helt uden dokumentation og sjovt nok lige da det brændte på for Løkke Rasmussen.

ANNONSE

Fake News og falske oplysninger er noget de privilligerede og magthavende medier spreder og for dine penge altimens de opfinder konspirationsteorier der skal forklare hvorfor deres politiske allierede mister magten eller er på hælene. Om det er Clinton/Bush-dynastierne, Brexit eller senest den mere og mere upopulære Macron som var håbet efter Merkel blev svækket.

Islamisk terror er er andet eksempel da disse medier har det svært med koblingen mellem islamisme, jihadisme og den masseindvandring de ønsker og understøtter fra MENA-landene.

Altinget.dk – robotter på nettet har givet migrantpagt et dårligt ry

ANNONSE