Nyt

En ubehagelig video cirkulerer fra Munkebo, hvor en spinkel 11-årig dansk dreng tæskes og ydmyges af en teenagedreng, der virker til at være udenfor pædagogisk rækkevidde. Det ligner til forveksling islamisk dominansvold, men for god ordens skyld: Den anholdte 14-årig (‘NGH’) er pæredansk.. Han overfaldt den 11-årige, fordi drengen angiveligt havde mobbet hans lillesøster. Breaking news: Masseindvandring af kulturfremmede er stadig en dårlig ide.

“Den anholdte er en 14-årig dreng fra Munkebo-området. Og fordi han er under den kriminelle lavalder, vil han efter endt afhøring blive overgivet til de sociale myndigheder. Voldsepisoden blev filmet og har efterfølgende floreret på sociale medier. I videoen ser man offeret blive slået adskillelige gange, sparket hårdt, spyttet på, truet og trampet i hovedet, mens han blødende ligger ned. (Fyens.dk, 1. juni 2021)

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria