Kopierede/fra hoften

B.T.s Michael Dyrby mener man ikke skal se video af henrettelsen. Det skriver han på B.T. i dag.

“Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland døde på bestialsk vis for ingenting.

Derfor skal vi fortsætte, som om ingenting var hændt – hvor kynisk det end lyder. Men vi kan respektere de to kvinderved IKKE at se de videoer, der i øjeblikket florerer af deres mord. Vi kan vælge, at vi ikke vil deltage i det spil, som terrorister ønsker, vi skal. Vi skal fastholde vores egne værdier.

 Æret være deres minde!”

___

Ser man bort fra det moralske spørgsmål og mangel på diskretion i at se andre mennesker dø er hans påstand falsk.

Henrettelsen er fakta og det er sådan islamisterne agererer. Det er et politisk mord og det er begrundet i koranen og ønsket om et kalifat. Det som islamisterne ønsker og den underkastelse de vil undertvinge andre der ikke underkaster sig islam.

Videoen viser ikke det som medier i Danmark kalder en “halshugning”. Det viser 40 sekunder hvor en mand skærer hovedet ef en ung kvinde efter hun starter med at skrige “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav”.

Alene af den grund skal flere se videoen.

For B.T. skriver som andre medier ikke hvad der sker.

De viser ikke ofrene for islamisterne. De mener man bare skal leve videre som altid. Ligesom Lars Løkke Rasmussen mener hver gang der har været et islamisk terrorangreb.

Så hvis du følger Dyrby og Løkke Rasmussen så sker der ikke ændringer.

Ikke i udlændingepolitikken eller hvordan man håndterer islamismen. Så har terroristerne netop vundet.

Document.dk har valgt ikke at bringe videoen. Det skyldes flere grunde, herunder redaktionelle. Men vi har set den og vi kan bekræfte den med al sandsynlighed er ægte. Den findes på et utal af sites og er set af utallige tusinder. Den kan findes meget let på nettet og selv B.T. har bragt en historie om en mand der har set den og kan berette hvor mange steder den ligger.

ANNONSE

Så hvad er B.T. bange for og hvorfor skal vi leve videre som altid når blodet fortsat flyder fra den islamistiske terror?

B.T. mener

ANNONSE