Nyt

Norske Maren Ueland inden hun fik skåret hovedet af af fire marokkanske islamister.

Hele medie-Danmark (blandt andet Ekstra Bladet ‘s klummeskribent Mads Kastrup), politiet og PET er ude i det ærinde at mørklægge terrordrabene på Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland, der blev halshugget under en ferietur til Marokko.

“Mandag blev de fundet myrdet med mærker på halsen efter en skarp genstand.” (Ekstra Bladet, 19. december 2018)

“Kvinderne havde været på vandretur i bjergområdet, men blev fundet døde med tegn på vold. Fire personer er blevet anholdt.” (DR Nyheder, 21. december 2018)

Forklaringen er, at man “går terroristernes ærinde”, hvis man ser terroristernes henrettelsesvideo, hvor den ene af de unge kvinder får skåret hovedet af. Desuden er der respekten for drabsofrene og deres pårørende.

Det er på sin vis okay argumenter, men denne trang til mørklægning af muslimsk terror fra det officielle Danmarks side begynder alligevel at skure. Hvorfor er det, at voksne danskere ikke må forholde sig til muslimsk terror råt for usødet?

ANNONSE

Medierne har for eksempel svælget i fotografier af den druknede flygtningedreng Aylan Kurdi. Men fotografier af vestlige ofre for muslimsk terror må vi åbenbart ikke se.

Nederst følger et foto, der er begyndt at cirkulere på internettet. Det skulle angiveligt være et foto af Jespersen og Uelands afhuggede hoveder. Der tages forbehold for autenticiteten.

Louisa Vesterager Jespersen. Fotoet er taget på en tidligere ferie.

De fire marokkanske terrorister poserer med islamisk fingertegn foran et Islamisk Stat-flag.

Kniven, der blev brugt til at skære hovedet af den ene af de unge kvinder – sandsynligvis Louisa Vesterager Jespersen. Screenshot fra terroristernes henrettelsesvideo. PET har erklæret, at videoen er ægte.

RETTELSE – KORREKTION. 

30-12.2018 Rettelse. Der er tidligere bragt fotos af to hoveder som blev nævnt skulle tilhøre de dræbte kvinder. Fotoerne er gamle formodentligt fra 2011 og lagt på nettet i 2013. Document.dk beklager meget at havde bragt disse. Der er endda ikke bevis for billederne ikke er et prank. Document.dk lægger vægt på kildekritik og vil selv holde en høj standard. Dette svigtede under dette opslag og vi beklager meget. Der er dog ingen tvivl om videoen der har floeret på nettet er ægte og som vi tidligere har beskrevet indholdet af.

Billederne af pigerne er ikke ægte

ANNONSE