Nyt

Niels Philip Kjeldsen som er journalist på B.T. har læst Politiken lørdag og mener et interview med venstreekstremisten Gudrun Schyman i det stærkt pro-islamiske og pro-masseindvandringsvenlige medie Politiken er relevant for læsere på bt.dk.

Gudrun Schyman er stifter af det radikale vensteorienterede feministparti, Feministisk Initiativ som ved det seneste valg i Sverige blot fik 0,4 pct. af stemmerne.

Niels Philip Kjeldsen citerer hende for de citater i Politiken.dk som kan læses af alle og ikke er gemt bag en betalingsmur.

“»Lukkede grænser. Tydelige markeringer på områder, der gør, at folk ikke føler sig velkomne. Et parallelt retssystem, der vil give folk forskellige straffe, efter hvor de bor”

»Og nu jeres public service-indskrænkninger. Det er jo ikke klogt! Der må være demonstrationer på gaderne?«

Videre skriver Niels Philip Kjeldsen:

“Hun mener, at EU i stigende grad udelukkende har fokus på at holde flygtningen ude – og at den nuværende periode i europæisk historie vil blive set tilbage på som ‘skammens tidsalder’.”

Niels Philip Kjeldsen konkluderer på de venstrepopulistiske udfald, at

—“det er ikke kun tilstandene i Danmark, der får tæsk af den 70-årige politiker….”

Så Niels Philip Kjeldsen mener altså den venstreradikale femnist giver andre “tæsk” hvilket er en aggressiv profilering af Gudrun Schyman. Der er dog ingen kritiske holdninger eller spørgsmål til samme politiker så den lille artikel fremstår som ikke andet end journalistens åbenbare positive indtilling til Gudrun Schyman og at læsere skal indtage en passiv og accepterende underdanig holdning til udfaldet fra den rabiate feminist som har en fortid i et svensk kommunistparti. En person som journalisten på en eller anden måde skulle have en autoritet ift. danske forhold.

Se tidligere:

Islamistisk giftterrror mod “vantro” – bt.dk og dr.dk blottet for oplysninger

BT i pinlig pro-niqab artikel – BT må beklage og rette faktuelle fejl – brugte venstreradikale som kilde

BT og medierne snyder igen – “138 udlændinge familiesammenført på Venligboernes regning”

BT – Svensk feminist revser Danmark

ANNONSE