Nyt

Journalisten Niels Fastrup, der leverer nyheder til licensbetalerne, løfter sløret til det venstreradikale miljø, der trives på Danmarks Radio.

DR’s Niels Fastrup sender et ‘like’ og giver sin opbakning til det kontroversielle tyveri og hærværk, der ender med destruktionen af en gipsbuste på Kunstakademiet.
Det er den venstreorienterede og islamofile videokunstner Katrine Dirckinck-Holmfeld, der står bag ødelæggelsen af den danske kulturarv. Og den kvindelige kunstner er ligesom DR-journalisten en del af den yderste venstrefløj.
Niels Fastrups karriere trækker tråde langt ind i det voldelige autonome miljø.
Skriften på væggen er klar. Danmarks Radios journalistkorps understøtter afviklingen af den danske kulturarv.
Det handler om rabiate politiske grundholdninger, hvor licensjournalisterne deler et fællesskab med det radikaliserede miljø på venstrefløjen.
Midt i november kan institutlederen Katrine Dirckinck-Holmfeld mærke, at jorden brænder under hende. Især Weekendavisens Poul Pilgaard Johnsen er på sporet af den lyshårede kunstners kriminalitet.
Katrine Dirckinck-Holmfeld ringer til Politiken og afslører, at hun står bag tyveriet og destruktionen af en uerstattelig gipsbuste af Kong Frederik den 5.
Skandalen er en realitet, og de sociale medier koger over med kritik af Dirckinck-Holmfelds åbenlyse kriminalitet, som hun betegner som en ‘happening’.
Få timer efter går den skandaleramte kunstners arabiske ægtemand, Abbas Mroueh, på Facebook. Migranten bakker op om sin hustru i et langt forsvarsskrift.
Abbas S. Mroueh roser sin kones mod og slår fast, at hun gjorde det rigtige, da hun ødelagde den uvurderlige danske kulturarv.
Her kommer Danmarks Radios Niels Fastrup på banen. Han er enig med hærværkskvindens arabiske ægtemand.
Den licensbetalte nyhedsjournalist trykker på ‘like’-knappen,og indikerer dermed, at han er enig i, at Katrine Dirckinck-Holmfeld tog det rigtige valg, da hun stjal og smadrede busten på Kunstakademiet.
Niels Fastrup har arbejdet på Danmarks Radios nyhedsafdeling siden 2013. Han er tilknyttet erhvervs- og økonomiafdelingen, der leverer nyheder til eksempelvis TV Avisen og Radioavisen.
50-årige Niels Fastrup har en tvivlsom fortid på den yderste venstrefløj. Fra 2006 til 2009 var han en central del af det venstreradikale medie Modkraft. Det nu lukkede propagandamedie var kendt som et ukritisk talerør for de venstreradikale fraktioner, der igennem årtier har hærget København.
Niels Fastrup slog sig sammen med en tidligere BZ’er fra det voldelige gademiljø på Nørrebro og interviewede i 2009 den hårde kerne fra den socialistiske terrorbevægelse Blekingegadebanden. Der var tale om det første interview siden medlemmernes løsladelse fra fængslet.
De kriminelle terrorister, der stod bag drabet på en ung politibetjent, lettede hjertet til to journalister, som de vidste, at de kunne stole på. I det venstreradikale miljø hjælper man hinanden.
Et par år tidligere var Niels Fastrup blevet anholdt af politiet i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej i København. Det kom til voldsomme gadekampe, hvor ildspåsættelser og brostenskast blev leveret af venstreradikale aktivister. Journalisten Niels Fastrup blev senere frikendt for medvirken i optøjerne.
Alt peger på et venstreekstremt miljø, der får lov at gro uhindret på Danmarks Radio.
På DR rekrutterer man nyhedsjournalister fra den yderste venstrefløj. Typer som Niels Fastrup, der vender tommelfingeren op, når yderliggående personer smadrer og ødelægger dansk kulturarv.
Danmarks Radio har et forklaringsproblem. Men nyhedsledelsen nægter, at der er et problem med ansatte, der udlever deres røde politiske drømme for licensmidlerne.
”I mange år var der en udbredt fortælling om, at DR var røde lejesvende og en socialdemokratisk opfindelse, som på mange måder stadig hænger ved,” siger DR’s nyhedschef Thomas Falbe.
Nyhedschefen henviser til, at man skal 20 år tilbage i tiden for at finde de berygtede ‘røde’ journalister på Danmarks Radio.
Den naive Thomas Falbe har overset den venstreradikale Niels Fastrup. En DR-journalist, der jubler, når den danske kulturarv destrueres på venstrefløjens identitetspolitiske bål.
Hvornår får dette politiske licensvanvid en ende?
***
Hvis journalister eller interesserede borgere ønsker at spørge kritisk til det venstreradikale miljø i DR’s nyhedsafdeling, så kan nyhedschefen kontaktes her:
Thomas Falbe, nyhedschef, DR

Email: thf@dr.dk

*
ANNONSE