Kopierede/fra hoften

BT skriver, at forfatteren Suzanne Brøgger i et interview med den svenske avis Expressen sammenligner Danmark med Nazityskland i forbindelse med udlændingepolitikken. Det gælder den såkaldte “smykkelov” og andre hvad hun kalder “stramninger” af udlændingelovene og hun mener Sverige har en mere “realistisk politik” i længden.

»Vi ser racistiske manifestationer, strammere lovgivning, en smykkelov som fører tankerne hen på Nazityskland – det er bare guldtænderne, som mangler. Da instruktør Thomas Vinterberg var i Berlin, sagde han, at han skammede sig over at være dansk. Efter det kaldte man ham en ‘forræder’ herhjemme. Så det var det med den ytringsfrihed,«

siger Suzanne Brøgger i interviewet. En ytringsfrihed hun åbenbart ikke ser “truet” når hun sammenligned Danmark og udlændingedebatten med Nazityskland.

Man kan så sige – so what.

Når man ikke er i familie med Suzanne Brøgger eller læser hendes shitty holdninger og bøger, hvad interessant og “intellektuelt” har hun så, at byde ind med og som har relevans for andre end hende selv?

»Sverige passer bedre med min egen multinationale baggrund. Den politik, I har ført, er mere realistisk i længden. Desuden er det intellektuelle niveau hos jer højere end i Danmark – selvom jeg ved, mange svenskere ikke er enige«

Der er intet nyt i fraserne fra Suzanne Brøgger som vel ingen under 60 år har nogen relevans til og som slet ikke bidrager med andet end den sædvanlige skringer retorik som de hadske hattedamer har til fælles med ravfolket og Politikensegmentet.

ANNONSE

En artikel i går om Brøgger som få sikkert bemærkede og allerede er glemt i dag og med rette.  Hun fremstår ikke alene som en hadende og blank person, men også selvovervurderende og egoistisk.

BT kommenterer heller ikke på hendes udfald eller hvorfor hun mener islamificeringen af Sverige er et forbillede.

BT – Suzanne Brøgger i interview: Jeg ville ønske, at jeg var svensker

ANNONSE