Kopierede/fra hoften

Billedet: Steve Bannon / Stillbillede fra YouTube

 

Donald Trumps tidligere chefstrateg Steve Bannon har været Italien, hvor han foruden et konferencebesøg i Rom utvivlsomt havde set frem til indsættelsen af en populistregering.

I interviews med diverse italienske medier reagerer den amerikanske præsidents tidligere højre hånd særdeles kraftigt på det politiske spil, som indtil videre er resulteret i et forretningsministerium i Italien.

Ifølge Il Messaggero har « den dybe stat» og Davos-partiet besejret demokratiet, mener Bannon, som ikke sparer på den verbale konfekt: «Der er intet mere fascistisk end at se bort fra det, som flertallet af befolkningen har besluttet», kommenterer han. 

«Den udenlandske kapital, de udenlandske magter og de udenlandske medier har frataget italienerne deres suverænitet».

Italien kæmper mod «et djævelsk parti» som «kastede masken» da det satte en stopper for regeringen Conte, men fremdeles frygter at det italienske folk vil genvinde den suverænitet, som præsidenten har krænket, ifølge Bannon.

 

 

Bestill Douglas Murrays bog «Europas underlige død» fra Document Forlag her!

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte