Kommentar

En chokerende historie om ondskab fra søster til Louisa Vesterager Jespersen, der blev dræbt på en bestialsk måde sammen med norske Maren Ueland i Atlasbjergene i Marokko.

IS-cellen offentliggjorde en video på internettet af drabene. Det mest forfærdelige var skrigene, siges det.

Jeg så de første 5 sekunder af videoen og stoppede den derefter. Jeg kunne ikke gøre det. Hun sagde ow i en så forfærdelig tone, at det var nok til at ryste mig op … og nu bliver jeg ved med at høre det i mit hoved. Jeg er så ked af det … Helt forfærdeligt.

Danske medier ville ikke beskrive, hvordan pigerne blev dræbt. Det var derfor gratis medier, der linkede til videoen. En af dem var Snaphanen.dk. Fem måneder senere fik han fire politibetjente ved døren kl. 0630, der tog ham med sig sammen med alle hans computere. Politiet har endnu ikke besluttet, om han skal retsforfølges. Links er længe siden fjernet, men Snaphan har endnu ikke fået sin maskine tilbage.

Den sidste ting var, at han skulle interviewes af kriminalforsorgen, der ønskede at kontrollere hans mentale habitus.

Snaphanen føler, at han er havnet i en tusmørke, som han ikke aner slutningen af.

Da politiet påtalte 14 personer for at dele videoen, blev det en historie i New York Times:

”De 14 personer beskyldes for at overtræde straffeloven ved at dele videoen – normalt via Facebook Messenger eller andre sociale netværk,” sagde Michael Kjeldgaard, politichef i Østjylland, i en erklæring.

Ud over Snaphan var det Jeppe Juhl og Jaleh Tavakoli. Disse mennesker ønskede kun borgernes opmærksomhed omkring pigernes frygtelige død.

Men når Louisa Vesterager Jespesens familie chikaneres af muslimske mænd, der ved, hvem de er, har politiet intet at vise for det.

De har fået tilsendt videoen flere gange med henrettelsen af ​​søsteren og en besked om, at de kan følge med og begå selvmord.

Når de ringer til politiet, får de at vide at “vi kan ikke gøre noget”.

Jihad har overtaget Danmark.

“Kender de typer. Jeg er lille søster til dræbte Louisa vesterager jespersen du skulle bare vide alt hvad vi har været igennem og det der de har gjort burde de været kommet i fængsel for. Hvis en dansker havde gjort det skulle politiet nok være kommet ud og smide danskeren i fængsel men så snart det indvandre er de lige glade…

ANNONSE

Min familie og jeg flyttede i 2019 ud til et nyt byggeri i et rækkehus og vi vidste ik hvem som ville bo der ude men 99% var indvandre. Det begyndte med vi lige var flyttet ind så fandt nogen af dem ud af hvem vi var, de tog vores skralde spande og røg hash mens vi spiste og da vi fandt vores skralde spande igen havde de flydt dem op så de lugtede af h til.

En uge senere får vi en hunde hvalp, min mor spørg om hun skal lufte den så kunne vi andre se lidt tv. Hun gik over på stien ik langt fra os. Der kommer en polakker hen og spørg om han må snakke med hunden det fik han lov til han gik videre 3 minutter efter kommer der en indvandre og spørg om hun vil hjem til ham, hun siger nej tak. Han tog fat i min mors nakke og min mor gik i chok hun slap fri og skyndte sig hjem med hunden og da hun kom hjem så hun helt bleg ud jeg spurgte om der var sket noget for jeg ku se der var sket noget og havde os en på fornemmelse om der Var sket hende noget ville ha været gået hen for at kigge men lige da jeg skulle Til at gå kom hun ind af døren. Hun begyndte at græde hun rystede og hunden rystede. Vi meldte det til politiet. I tror nok det var det eneste men der er sket meget mere..

2 dage efter er det min søster og jeg som skal ud at gå og vi gik sammen vi måtte ik gå alene efter det som skete med vores mor. Min søster og jeg går hen af fortovet men kun 2-3 meter kom en indvandre kørende jeg flyttede mig så han kunne komme forbi han vente bilen om og kørte lige præcis ind i mod os jeg sagde til min søster hun skulle gå hjem og jeg gik længere væk fra ham op i sandet men lige 2 minutter efter kørte han så tæt på mig at jeg var kun lige på et hænge hår fra at blive ramt af ham jeg kigger ondt på ham i øjne og han så mega vred ud. Jeg gik i chok og troede jeg skulle dø. Jeg skynder mig at løbe hjem og vi melder det til politiet de kan stadig ik gøre mere end at skrive det ned.

2 uger efter skal jeg gøre min mors bil ren med min søster hun sidder foran og jeg sidder bagi, jeg kunne ik få stik kontakten i til støvsugeren jeg vælger at prøve men to sekunder efter kommer der ind indvandre og spørg om han skal hjælpe han drak alkohol jeg siger ja det må han vel godt kan Ik snakke så meget engelsk som han gjord så forstod ik alt men min søster oversatte det, han får den i og går, der går ik mere end 2 minutter så kommer han med hans venner og han sætte sig pludselig ind i bilen bagi ved siden af mig er bange for ham og bange for han havde corona han hostede. Han tog hans hånd over på min Venstre skuldre han sagde på engelsk vi var nogen smukke kvinder og han syntes vi havde smukke øjne og lagede an på os min søster sagde han os fortalte han syntes jeg var lækker og at han godt ville mødes igen og han begyndte at sige Louisa og min dræbte søster hedder Louisa han syntes det var plat og grinede med hans venner da han så jeg drak en cola han gik… men hen til sin bil med hans venner 3-4 minutter efter kommer han hen i hans bil og køre op på min gode danskers nabos grund og kalder på mig jeg gik over til ham og spurgte hvad han ville, han ville spørg om han måtte få mit telf nummer. Jeg sagde nej han tog min mobil fra mig og jeg kunne ik nå den han gik ind på min fb og ansøgte ham selv. Og sagde nu var vi venner på fb også trak han mig hen Til ham han kyssede mig og gav mig mobilen og jeg var bange. Rystede i hele kroppen kan Ik li den slags typer han sagde han kom tilbage om aften også kørte han siden gad jeg Ik støvsuge jeg sad inden for min mor og søster gik sammen ud og lavede det færdigt i bilen vores søde nabo kom hjem de ringede staks til politiet min mor os vi andre kunne ik ringe vi rystede og var kede af det 10 minutter efter kom politiet de kunne Ik gøre mere end at skrive det ned de sagde vi skulle flytte vi flyttede 7 måneder efter igen og nu har vi det ok indtil videre man ved aldrig men der var os sket mange andre ting men det er her er nogen er de trælse ting. Jeg fik en blodprop en måned efter min søster var dræbt i marocco der er så mange ting og min søsters eks kommer fra mange lande han er os psykopat.

Og 5 indvandre har sendt drabs videoen af min søster og skrevet de håbede jeg ville begå selvmord og det var derfor de sendte videoen. Det er så sindssygt så folk må da kunne forstå jeg hader mange indvandre efter alt dette her . (Silke Elisabeth Vesterager Jespersen)

ANNONSE